VW Polo 6N By Kuba

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Winiacz
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Winiacz »

Schludnie, czysto, samochód nie zamieniony w pomnik, dokładnie tak jak mi się podoba.
Zderzak na gładko, dokładka 6n2 GTI, pod maską posprzątać, komplet rozpórek, i jeździć bez końca...
Awatar użytkownika
Uzeek19
Newbie
Newbie

Post autor: Uzeek19 »

Czysto, schludnie. Nie jest przekombinowana :) Zmien tylko kierownice, reszta jak najbardziej na plus:) Podoba mi sie ten licznik z golfa, sam musze pomyśleć nad takim:)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

było "kochanie kupiłam ci twoje ulubione piwo i zrobiłam obiad" ? :D
ładne auto, jak będziesz lakierować to lepiej całość :)
K
KubaSrem
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: KubaSrem »

Siemanko! :D Od lata nic się nie działo z Polcią, bo hajsu nie było, ale teraz pizgamy nałogowo w robocie więc i hajs się znalazł. :D Na początku tematu pisałem że felga to albo szeroka stal albo bcw steffan, a jednak opcja number tri! Padło na Mercedesowskie felgi (prawodpodbnie, z tego co wycztałem że są od E-klasy), zakup spontaniczny.. Zobaczyłem na fanpage "Kings of Polo" na fb, jedno polo które no było wręcz za*ebiste! :D Kumpel mi pisze że on ma takie felgi na sell, wiedziałem że ma, ale nigdy nie przypuszczałem że będa u mnie na aucie :D Miało to być 15" 7J, kupiłem i tak leżały w garażu, natknęło mnie ii poszedłem jeszcze raz i takie o kurde.. 16' 7,5 J "jak to wejdzie?" "O ku*wa, ale wtopa.." ale zobaczyłem że takie felgi bez problemo wchodzą na autko :D zostały zakupione adaptery 20mm 4x100 - 5x112, oraz opony, na razie na przód.. nówki Nankang NS-20 165/45/16 :D Na tył będą albo te same, albo 195/40/16, zobaczymy jak dojdą adaptery czy na tył te same, czy 195 :D Na aucie felgi nie ma, a ja się #jaramwopór.. #nowe_toczy_fele

Obrazek

Następny zakup to na pewno gewint, który założę na wiosne ii do ogarnięcia blacharka :P

Ps. DZIĘKI KAROL!! za felunek
STACHU, za idealne spasy i oponki
MATEUSZ, za ogólną pomoc przy tworzeniu tego projektu! :D Dzięki panowie! :D
Gdyby nie oni to ten moj mały burdel na kolkach by nie istniał :D PIONA! :D
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Bedzie fajny na tych mesiach powodzenia
e
erni_vw
Newbie
Newbie

Post autor: erni_vw »

felga super, ale nie zakładaj na tył 195/40 bo będzie kartofel
K
KubaSrem
Raczkujący
Raczkujący

No i felgi siedzą na aucie. :D Gwint skręcony, tył wysoki siedzi, no ale na wiosny wpada nowy gwint, więc na razie nic nie kombinuje :P No podoba mi się i to bardzo :D Z lewej strony z tyłu siedzi niżej, ponieważ jest amor w KICIE wylany. :/ Dlatego zimę przelatam a na wiosnę wpadnie nowy gwint :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:cool2: :cool2: :cool2:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

No są,ale średnio je widać na tych zdjęciach.
Obrazek
Awatar użytkownika
yamato
KANDYDAT

Post autor: yamato »

zazdroszczę tej "pomyłki" :D pokaż koniecznie więcej fotek, sam myślałem o tym kole może na przyszły sezon, teraz to już po ptakach :D od frontu fajnie siedzi, czekam na zdjęcia
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

http://olx.pl/oferta/vw-polo-1-4-aex-60 ... 9b18e7b1c0

fot na forum nie wrzuciles jak to od boku wyglada :P
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Chyba dlatego,że słabo wygląda.
Obrazek
K
KubaSrem
Raczkujący
Raczkujący

Zapomniałem wrzucić :D Kuba, nie musi się każdemu podobać :P robię to dla siebie :D
Awatar użytkownika
adik300i
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: adik300i »

Ło panie, elegancko! :oki:
Było: Polo 6N 1.6 by Adi
Jest: Seat Exeo 2.0 TDI
Jest: Audi 80 Cabrio by Adi
KLIKNIJ I ZOBACZ
Obrazek
K
KubaSrem
Raczkujący
Raczkujący

Siemanko! Jednak Polonaisa zostaje w rodzinie, z czego jestem najbardziej szczęsliwy. :D Była u mechnika, bo paliła jak smok, wymienił co trzeba i spalanie zeszło, ale jeszcze nie zbiera się tak jak powinien i brakuje mu mocy.. :/ Jutro idzie do gazownika, by móc jeździć za darmo :D Butla w koło zapasowe, wlew od gazu przy korku od wlewu paliwa. :D No kurde szkoda mi jej sprzedawać.. A kiedy chciałem wystawić ją na OLX, to przy wjeździe do kumpla do garażu, było za nisko i zderzak jebudu i tyle go widziałem.. Cały popękany i cóż.. Trzeba kupić nowy.. Mam możliwość kupienia, w kolorze auta LP3G, gładki za 350 zł i właśnie myślę nad nim. :D tak z fantów to ostatnio zakupiłem klapę USA, teraz trzeba ją pomalować i kupić rejke USA. :D Na wiosnę chce dać go częściowo do malowania, ta klapa, zderzak tył, atrapa przód i żeby mi ten próg zrobił :D aa na razie to kręci kilometry i (odpukać) ma się bardzo dobrze ! :D aaa jeszcze jak będzie się malowała to przed maturami chce kupić jakiś nowy gwincior, bo na tym masakra.. jedna strona z tyłu wylana i lata po całej drodze jak żyd po pustyni.. Yo !

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:hello:
Awatar użytkownika
Szakal
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Szakal »

Klapa znajoma :)
ODPOWIEDZ