6n2 by Robson_94

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Post autor: Robson_94 »

Dzięki. No stało się niestety. Teraz walka z ubezpieczeniem no remont kapitalny, ale już nie wygląda to tak źle ;)

Polo dostało nowe aku bo stare padlo.

Nadal szukam nowej tapicerki kompletnej, plus może siedzeń, kierownicę i mieszek do obicia skóra pojda, no i w końcu musze skończyć nieszczęsne audio. Tweety do przodu i wywalić głośniki z półki. Chociaż mimo wszystko jestem zadowolony z grania tych na półce, pod wzmacniacze wiadomo, ale sam byłem zdziwiony ze to tak ładnie gra ;)
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Kurcze dawno mnie tutaj nie było :p Ale tylko wiecznie siedzę w pracy :)

Polo ma się dobrze, stoi już znowu na zawieszeniu ori, koza bo koza ale na zimę dobrze. Co do gwintu to przód jest na złom, bo ona amory szlag trafił. teraz nie wiem czy bawić się w regeneracje, czy nie szukać czegoś innego na nowy sezon. czy też nie wymienić sprężyny z eibacha -30-40 na ori amory, chociaż one i tak już się nadają do wymiany. Po za tym odma została wyczyszczona i zostały wymienione końcówki drążków kierowniczych, i zrobiłem geometrię i zbieżność.

Rozglądam się za nowym kołem, bo opony do wymiany, a jak sami pewnie wiecie te na 195/45 to jednak nie są takie tanie ;o więc się zastanawiam czy nie kupić 195/50 czy też coś węższego i lekki naciąg zrobić ;p Jednak czy na te felgi się opłaca, poprzedni właściciel się nie przejmował krawężnikami i każda jest przejechana.

Po za tym nic więcej w aucie się nie działo. No jeszcze wcześniej olej i wszystkie filtry wymieniałem.
Jeżdzi pali i nie zawodzi :)

pozdro ;)
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Takie mały akcent z 2015 :)

Obrazek
Awatar użytkownika
WojtekPolo
Początkujący
Początkujący

Post autor: WojtekPolo »

Bardzo mi się podoba ta Polówka ! ;)
Ja osobiście bym sprzedał te koła i kupił jakieś inne tylko większe + dobra gleba i nic nie będzie potrzeba wiecej.
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

No koło już wiszą na olx. Chociaż jak pisałem podobają mi się one, tylko tyl by musiał być 8j. Ale już się rozglądam za czymś nowym, szerszym. A ogólnie to duzo jest jeszcze do zrobienia, co na zdjęciach nie widać a właściciela boli. ;)
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Zabrałem się też za moją paskudną kierownicę, szukałem z GTI, ale jednak zdecydowałem się dać do obszycia, koleś który mi to robił naprawdę zna się na rzeczy i jestem zadowolony.

Zrobię zdjęcie jak już poskładam całość w aucie bo niestety przy ściąganiu airbag urwałem se wtyczkę i jest potrzebny nowy zwijak.

Obrazek

a mieszek też został obszyty, ale kurcze nie zwróciłem uwagi na to iż ramka która trzyma go w kanale ma zatrzaski z jednej jeden z drugiej dwa. i niestety koleś mi zrobił odwrotnie i gałka jest odwrócona, muszę podjechać do niego żeby mi to zmienił.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2015, 8:06 przez Robson_94, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tomcho666
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: tomcho666 »

Możesz mi podać namiary na pw gdzie obszywales i mniej więcej koszt? :)
Mój szerszeń, powoli się robi. ;)

http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=77&t=60460

Ślesin 2016 - III miejsce - Turniej Tenisa Stołowego
p
paul.walker
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: paul.walker »

a moze tutaj napisz inni tez by skorzystali
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Nie ma problemu.

Zakład w Gliwicach, koleś robi naprawdę dużo rzeczy, Jana Kilińskiego 30a, koło myjni duże metalowe drzwi.

Jeżeli chodzi o cenę to kierownica 200zł i mieszek 40zł.
W moim wypadku skóra i czerwona nic.
Awatar użytkownika
Dziubasek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Dziubasek »

Ładnie wyglądają te oklejone lampy:) Może i naszej tak zrobimy :)
Awatar użytkownika
Robson_94
Początkujący
Początkujący

Dawno mnie nie było :) Ale od początku roku pracy dużo i jakoś czasu bardzo mało.
Polo jeździ, ale za dobrze się nie ma, środek wygląda okropnie, siedzenia brudne, więc wszystko musi wylecieć i iść na kompleksowe mycie.

Niestety po zimie znowu się pojawiła brązowa narośl na nadkolach i będzie koniecznie coś z tym zrobić.
Po za tym dalej nie ma zamontowanego zwijaka do poduchy ( leży od sierpnia w domu ), coś mi stop trzeci szwankuje, znaczy nie świeci w ogóle.
Felgi nowe są, więc jak tylko będzie cieplej i czas podjechać po nowe śruby, gdyż wpadną dystanse to pochwalę się.
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”