Po prawie trzech latach nie uzupełniania tego wątku postanowiłem coś napisać.
Auto jeździ i ma się dobrze na dzień dzisiejszy auto ma przebieg 153tyś. km z czego u mnie 57 tyś. km.
Przez okres eksploatacji został wymieniony kompletny układ wydechowy.
Radio JVC zostało wymienione na pionner deh 1500ubb Seryjne głośniki zastąpiły Powerbassy s60c na dystansach z mdf oraz zostały wyciszone drzwi.
Wymienione zostały także żarówki na Narvę xenon white. Są to jedyne rzeczywiście na biało świecące żarówki jakie udało mi się znaleźć i nie piszcie mi o Osramach i philipsach bo żadna z nich koło białej żarówki to nawet nie stała w sklepie na półce.
Awarii uległ katalizator oraz cewka zapłonowa. Obecnie problem jest rozwiązany.
Na dzień dzisiejszy jestem umówiony z tapicerem na naprawę przetartego siedzenia od wsiadania oraz pranie tapicerki. Poważnie zastanawiam się nad także jak jakimś małym subem żeby uzupełnić wysokie tony.
Mimo że Skoda Fabia jest na tej samej płycie i wiele elementów mają wspólnych przesiadając się od kolegi do swojego samochodu mam wrażenie że przesiadam się do samochodu klasy wyższej. Trzeszczące plastiki i poziom wygłuszeń w skodzie woła o pomstę do nieba. Polo wydaje się mieć także więcej miejsca na nogi a trzycylindrowy silnik na który tak każdy narzeka jest w stanie służyć przez najbliższe 10 lat