Witam!
Poszukuje niedrogich głośników do Polo 6N2 na przód w drzwi ponieważ oryginalne (isophon) się rozpadły (popękane zawieszenie) i charczą. Głośniki mają zagrać pod samym radiem (obecnie jeszcze kasetowy pioneer). Budżet tak do 150zł. Polecicie coś?
Pozdrawiam!
[quote=""karol12_124""]Witam!
Poszukuje niedrogich głośników do Polo 6N2 na przód w drzwi ponieważ oryginalne (isophon) się rozpadły (popękane zawieszenie) i charczą. Głośniki mają zagrać pod samym radiem (obecnie jeszcze kasetowy pioneer). Budżet tak do 150zł. Polecicie coś?
Pozdrawiam![/quote]
Dołóż sobie jeszcze 100 zł i kup PB s60c w tej cenie to nie wiem czy będą jakieś lepsze. U mnie jak na razie gra pod samym radiem i robi robotę.
Cześć chcę zmienić głosniki w swojej polóweczce(6r). Czytałem trochę w internecie i mam do wyboru właściwie HELIX DB 52.1 albo Hertz DSK 165. Nie chcę kupować żadnego wzmaka. W aucie mam RNS 310(przymierzam się do zmiany na RNS 510). Planuje też wygłuszyć auto matami SINUSLIVE ADM. Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was montował takie głośniki i jak to wygląda przy 6R?
[quote=""Gaary""][quote=""Applefan""] mam do wyboru właściwie HELIX DB 52.1 albo Hertz DSK 165[/quote]
Dlaczego ograniczyłeś wybór do tych dwóch zestawów?[/quote]
Czytałem że są jednymi z lepszych jeżeli chodzi o głośniki w przystępnej cenie podpinane do radia. Jakieś lepsze propozycje?
[quote=""adam2308""]Gaary, a co byś polecił do 250zł?
Chodzą mi po głowie Helixy B 62C, PB S-60c i Autotek A6.CS, które pisałeś, że są lepsze od PB[/quote]
Cześć! Mógł by mi ktoś polecić jakieś dobre radyjko i głośniczki do polówki 9N. Budżet 400/500zł oczywiście najlepiej jak najtaniej.
Na razie planuje podpiąć je pod samo radio i wygłuszyć drzwi, następnie kupić wzmacniasz 4 kanałowy podpiąć te głośniczki i kupić skrzynkę do bagola. Liczę na szybką odpowiedz z góry dziękuje i Pozdrawiam! :piwo: