[quote=""tornado""]Pobujaj przodem czy sa stuki mozliwe ze laczniki stabilizatora[/quote]
Jakie łączniki ? Jeżeli mowa o tych drążkak ze sworzniami to są nowe jutro jeszcze wymienię gumy na samym drążku bo w sklepie mi dali złe muszę je wymienić chociaż na tych nie widać mocnych zużyć ale je wymienię i dam jutro znać co się zmieniło
[quote=""kwanga""][quote=""tornado""]Pobujaj przodem czy sa stuki mozliwe ze laczniki stabilizatora[/quote]
Jakie łączniki ? Jeżeli mowa o tych drążkak ze sworzniami to są nowe jutro jeszcze wymienię gumy na samym drążku bo w sklepie mi dali złe muszę je wymienić chociaż na tych nie widać mocnych zużyć ale je wymienię i dam jutro znać co się zmieniło[/quote]
No i irytujące stuki znikły kupiłem dwie gumy które trzymają drążek i koniec. jednak teraz słychać inny stuk tym razem metaliczny głośny po puszczeniu hamulca i dodaniu gazu słychać jedno stuknięcie nie zależnie od biegu do 80km/h jak zahamuję gwałtownie i dodam gazu słychać jedno metaliczne stuknięcie. Na wsteczny podobnie i przy ruszaniu też, ktoś wie co to jest.
Poduszki silnika i skrzyni nowe, nie wiem jak z lizakiem, ale nic nie stuka jak szarpię silnikiem
Witam, mam taki dziwny problem, że przy jechaniu na wstecznym wcisnę hamulec to jest jednorazowy duzy stuk, dodam że występuje to jedynie jak jadę na wstecznym, a stuk jest wyczuwalny nawet na kierownicy.
Dodam, że w samochodzie wymienione drążki kierownicze, sworznie wahacza, łączniki stabilizatora, gumy stabilizatora, przeguby oraz poduszki amortyzatora wraz z łożyskami.
Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?