Polo classic by comandos- sprzedany

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

[quote=""comandos19""]Taki mały up. Ostatnio udało mi się zdobyć po dobrej cenie pasy schroth :grin:

Obrazek[/quote]
według mnie totalnie bezsensowne sa te pasy przy seryjnych fotelach i aucie bez zacięcia sportowego
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

Post autor: comandos19 »

może i bez sensu ale mi się w nich wygodnie jeździ zwłaszcza że seryjne się nie zwijają bo szlak ich trafił
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Myślę że kolega Marcin ma trochę racji ;) przygarnij jakieś fajne foteliki czy z GTI czy coś ;)
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

jak tylko znajdę coś ciekawego w dobrej cenie to na pewno coś wpadnie innego puki co czeka mnie walka ze skrzynią :cry:
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

kierownica wreszcie na swoim miejscu dzięki Grześ :piwo: foto poglądowe z kalkulatora ale jest ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

witam jako że zdjęcia w temacie już się nie wyświetlają wrzucam całą foto historie do jednego posta od góry rok 2014 na końcu 2009
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

z przykrością muszę stwierdzić że to już koniec i nic "spektakularnego" się już tu nie wydarzy po prostu naprawy bieżące konserwacja itp. Takie jest życie, trudno miały być fajerwerki ale niestety. Dumny jestem z tego co zrobiłem przez te lata przy nim i niech tak zostanie. Tematu nie zamykam bo może kiedyś nadejdą lepsze czasy :amen:
Awatar użytkownika
Kaczy
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Kaczy »

Ładne autko, schludne, bez zbędnych wodotrysków. Możesz napisać jakie masz tam zawieszenie i jak Ci się sprawuje? :)

Osobiście brakuje mi tego znaczka z przodu. Ja lubię gdy coś mimo wszystko tam jest. Szczególnie, że VW do brzydkich nie należy. :) No i felgi bardzo ładne. Też się zastanawiałem nad takim wzorem do swojego ale ostatecznie padło na "turbinki" i nie żałuję.

Gratuluje autka i niechaj Ci służy. :hello:
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

dzięki za dobre słowo :piwo: co do zawieszenia to siedzi na gwincie AP widoczny na fotkach w ostatnim poście. Jak się sprawuje ? Moim zdaniem bardzo dobrze, trochę twardo ale biorąc pod uwagę że siedzi praktycznie w samej górze to jest ok . Co do samego auta to wodotrysków nie ma faktycznie i już nie będzie zrobił się z niego typowy dupowóz i raczej się nie zapowiada żeby coś ruszyło, choć plany były ale są rzeczy ważne i ważniejsze niestety puki co utrzymany w nienagannym stanie i pojeździ jeszcze kilak lat na pewno u mnie :)
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

dawno nie pisałem bo nic się nie działo specjalnego, aż do zeszłego poniedziałku :( miałem spotkanie pierwszego stopnia z sarna i polo musiało przejść drobna korektę przodu niestety :| oberwał zderzak lampa kierunek halogen kratka i błotnik :( a to głupie zwierze z rogami jak gdyby nigdy nic pozbierało się poszło w las bez żadnego przepraszam albo coś masakra myślałem że mnie szlak trafi . Na szczęście auto już poskładane obyło się bez większych problemów i kosztów, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przy okazji udało się wreszcie pomalować kupione już dawno temu lusterko i teraz wygląda jak należy :yahoo: z planów na ten rok to pozostają jeszcze jakieś drobne poprawki lakieru bo miejscami coś zaczyna się dziać niedobrego.
Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Gepard »

Comandos widzę, że limit postów na ten rok chyba już wyczerpałeś :grin:
dobrze, że poskładałeś i polo śmiga dalej, a sarna niech się cieszy, że niewalneła w środek auta bo by była w gorszym stanie
POLO CLASSIC - Maluch wsród Limuzyn
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

i niestety nadeszła ta chwila :? Moje polo jest do sprzedania na dniach pojawi sie ogłoszenie w giełdzie (jak będe miało nowe wozidlo u siebie ) temat uznaje za zamknięty :grin: bardzo miło będę je wspominał ale trzeba iść z duchem czasu :blush2:
Awatar użytkownika
comandos19
Początkujący
Początkujący

temat do zamknięcia Poluś sprzedany ... będzie go można spotkać w Ochabach. Niby to tylko samochód ale jednak łezka sie  w oku kręci :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”