Facet nie wiedział czy skręca czy nie skręca skręcił auto z przodu wyhamowało ja wychamowałem , za mną BMW wyhamowało ale Skoda Citigo nie wyhamowała i uderzyła w BMW we mnie a ja w KIA hakiem . Ogólnie podłoga w bagażniku cała tylko dolny zderzak wgięty i górny obdrapany.Pewnie pas też poszedł ale narazie nie zdejmuję zderzaków . Autko odemnie dostało teraz prezent :
Olej:Liqui Moly 10w40 z dodatkiem Mos2
Filtr Oleju : Mann
Filtr Kabinowy : SCT z węglem
Ogólnie Polo ma się dobrze ostatnio dostało czyszczenie wnętrza w postaci APC od Tenzi każdego elementu + dressing do Deski rozdzielczej i plastików od Shiny Garage . Dodatkowo została wyczyszczona podsufitka środkiem od STP Tuff Stuff.Podsufitka jak nowa tylko że zrobiła się taka twarda w dotyku .Mi to nie przeszkadza za bardzo więc na +
Drzwi wygłuszyłem matami od GMS model 07XL.Jakość dzwięku po wygłuszeniu na bardzo wielki + . Wcześniej było było blache słychać teraz boczki latają.Leci do mnie pianka wygłuszająca również od GMS na boczki . Jedynie co trzeba zmienić to głośniki w desce na ori tweeter'y bądz też wyrzeżbić w plastiku bocznym od lusterka. Korci mnie coraz bardziej szerokie zderzaki.U nas po zakładzie jeżdzi taka sama tylko że na szerokich zderzakach więc się zajarałem na ten temat.Leżą u mnie jeszcze przyciemnione kierunki folią jasno-czarną .Czekają na montaż + pełny smoked front w lampach