Witam mam proste pytanie gdyż zgłupiałem. Na manetce kierunkowskazów po zdjęciu kierownicy jest taka blaszka, jeśli założę z powrotem kierownice to koło kierownicy przy obracaniu strasznie ociera o tą blaszkę. Mam pytanie: czy ta blaszka ma niedotykać kierownicy czy tak jak teraz dotykać?
Nie zapomniałeś czegoś założyć przy składaniu kierownicy ? Albo powiedz dlaczego była ściągana kierownica. Może coś jest nie dokręcone i dlatego kierownica nachodzi na metal.
Źle? Miałem ją zablokowaną przy zdjęciu, włożyłem z powrotem tak samo, manetki, taśma od poduszki i kierownica. Możesz powiedzieć co można zrobić źle? (chodzi o układ?)
Jak zdejmujesz poduszkę to nie ruszasz przycisków od klaksonu. Problem rozwiązany, śruba od manetek dotykała tego koła obrotowego kierownicy i było przebicie na klakson.
w moim przypadku kierownica nigdy nie była ściągana ale od kilku dni słyszę ocieranie. Mam wrażenie, że ten element zaznaczony na zdjęciu ociera gdyż się on rusza wiecie co to jest oraz czy powinno się ruszać?
Link do zdjęcia: https://drive.google.com/open?id=0B14Qa ... UZtcUhZOGc