[9n] Wycieraczki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
MattD
Raczkujący
Raczkujący

[9n] Wycieraczki

Post autor: MattD »

Jakie wycieraczki zakupić do Polo 9n 2003?
Macie może jakieś sprawdzone tańsze firmy?
Nie chcę wydawać fortuny, a chyba czas na zmianę, bo jedna z przodu już bardzo słabo zbiera.
Chodzi mi o komplet, czyli najlepiej dwie przednie plus tylna. Tylna jest na haczyk, natomiast przednie nie są na haczyk, są na taką jak gdyby dziurkę, nie wiem jak to się fachowo nazywa.
Może jakieś propozycje? Byłbym wdzięczny za linki do aukcji.
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

Komplet płaskich na przód boscha 80-90zł polecam, a na tył obojętnie co włożysz to będzie dobrze pracowało chyba że masz zużyte ramię to będzie mazało
M
MattD
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: MattD »

Tyle, że właśnie chciałem coś tańszego włożyć, niż te AreoTwiny od Boscha.

Edit: producent podaje wymiar tylnej wycieraczki jako 335mm. Jak myślicie, jeśli kupię 350mm, to będzie odpowiednia, czy to już za duży rozmiar?
Ostatnio zmieniony 17 lut 2017, 10:00 przez MattD, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Twist
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Twist »

Poratujcie mnie jakiś linkiem do sklepu czy aukcji na Allegro.

Szukam wycieraczki do Polo 9N (2002) po stronie pasażera. W sklepie motoryzacyjnym kupiłem jedną (zamiennik) ale nie ma bata żeby ją zamontować, bo ten moduł do montowania (nie wiem jak to inaczej nazwać) jest na środku wycieraczki, a musi być przesunięty w bok. Chłop ze sklepu próbował mi taką zamówić, ale wszystkie zamienniki jakie mają to z tym modułem na środku.

Co oglądam w jakimś sklepie motoryzacyjnym to ciężko ocenić czy będzie ona pasowała czy nie, bo na zdjęciach często nie widać czy jest to z tym modułem na bolec po środku czy jednak jest przesunięty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „pozostałe”