Wszystko o: Jaki akumulator [6N2] - różne silniki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
bialy0666
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: bialy0666 »

użyj opcji szukaj
aku ukraińskie wzmacniane jak znajdę nazwę to i tak nie podrzucę linka nie mam zamiaru szukać na pewno na forum było szukajka jest i trzeba jej używać pozdrawiam
edit ; jest jeszcze jedna opcja żelowy nie do zajechania a ukraiński tańszy i wytrzyma dłużej
możesz nie wierzysz ale 120- 150 Ah potrzeba aby ruszyć silnik case a ruszało go ukraińskie 1/2Ahtego co potrzebaa zamiast 2 aku podłączonych miał  1 podłączony wejdż na case i aku tam powinny być :P
Ostatnio zmieniony 01 lip 2017, 22:28 przez bialy0666, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

maxxxior pisze: i odrazu drugie pytanie:
wg specyfikacji do 6n2 1.4 16V powinien być aku 62Ah(nie za dużo?!), aktualnie po poprzednim właścicielu mam 44Ah, tak więc: Jaki kupić? jakiej firmy polecacie żeby posłużył kilka lat?
Ja do swojego Polo z takim samym silnikiem kupiłem 55Ah centry. Wcześniej był 44Ah i po 4 latach już nie dawał rady w zimie.
m
maxxxior
Początkujący
Początkujący

Post autor: maxxxior »

bialy0666 pisze: użyj opcji szukaj
aku ukraińskie wzmacniane jak znajdę nazwę to i tak nie podrzucę linka nie mam zamiaru szukać na pewno na forum było szukajka jest i trzeba jej używać pozdrawiam
edit ; jest jeszcze jedna opcja żelowy nie do zajechania a ukraiński tańszy i wytrzyma dłużej
możesz nie wierzysz ale 120- 150 Ah potrzeba aby ruszyć silnik case a ruszało go ukraińskie 1/2Ahtego co potrzebaa zamiast 2 aku podłączonych miał  1 podłączony wejdż na case i aku tam powinny być :P
no tak, tylko jak przeszukać ten wybrany temat na tym forum?! jak szukałęm to wyrzucało mi wyniki z całęgo działu...]
dużo dobrych opini słyszałem od znajomych o firmie Hertz
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”