Witam,
Niedawno zainstalowałem w swoim polo 9n tempomat. Jak przy każdym dokładanym tempomacie, kontrolka "pracy" tempomatu zapala się od razu po włączeniu na manetce ON i gaśnie po przełączeniu na OFF (tempomat w 100% działa - dołożenie wykonane wg manuala z tego forum - zainstalowana pełna wiązka, wszystko łączy). Przy oryginalnie zamontowanych tempomatach kontrolka ta, zapala się dopiero gdy tempomat urzymuje zadaną prędkość i gaśnie np. po wciśnięciu sprzęgła.
O ile nie jest to troll, to znalazłem jeden jedyny filmik, na którym gość chwali się zmianą zapalania kontrolki na takie oryginalne.
https://www.youtube.com/watch?v=u4eJvGhNaIQ
Oczywiście zadałem pytanie "jak to zrobić?", ale autor filmu nie chwali się już tym jak to zrobił. (Najnowszy komentarz to ten mój)
I oto pytanie do Was - jakże mądrych ludzi: Czy ktokolwiek wie jak to zrobić? Czy podzieli się tą wiedzą? A może to po prostu jakiś żart i nie da się tego zrobić? W podanym filmiku w opisie zapisano, że jest to kwestia wsadu licznika, mam nadzieję, że to faktycznie tam, no ewentualnie może to być wina modułu zarządzania elektroniką?
Z góry dziękuję za pomoc.