konig r32 do polo 6n

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
kamilcrpl
Newbie
Newbie

konig r32 do polo 6n

Post autor: kamilcrpl »

Witam dzisiaj stałem sie posiadaczem foteli z golfa r32 i szukam kogoś kto bedzie w stanie je włożyć tak żebym nie wypadł na pierwszym zakręcie. Nie mam czasu zeby sie z tym bawić wiec moze znacie kogoś komu mógłbym to zlecić ?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
el nińo
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: el nińo »

Ciężko będzie kogoś znaleźć bo nikomu się nie chce bawić :D Ja swoje z audi tt po długich poszukiwaniach zamontowałem we Wrocławiu. Robota pierwsza klasa, nowe mocowania, podpiętą elektryka. Jeżdżę już rok i jeszcze nie wypadłem z fotelem z auta ale z tego co widziałem na FB to do Wrocławia masz daleko ...  :-\ Oby ktoś się znalazł chętny bo dobre fotele ;)

el nińo
Awatar użytkownika
kamilcrpl
Newbie
Newbie

powoli zaczynam wątpić w to ze sie uda :( a moze po prostu znaleźć dawcę golfa i wyciąć podłogę zeby następnie wspawac ja do polo
Awatar użytkownika
zxxck
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: zxxck »

Możesz wrzucić zdjęcia fotela oraz jego mocowań, z czystej ciekawości chciałem zobaczyć jak to wygląda :)
Awatar użytkownika
kamilcrpl
Newbie
Newbie

https://m.facebook.com/groups/1606832876004324
zapraszam na swoją grupę tam jest wszystko na bierząco ze zdjęciami. Znalazłem juz spawacza wiec fotele niedługo trafia do polo
Awatar użytkownika
kamilcrpl
Newbie
Newbie

fotele siadły idealnie w polo wiec jeśli ktoś bedzie szukał kogoś kto cos podobnego ogarnie to moge polecić dobrego spawacza
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N / 6n2 / variant / classic”