Jestem dumnym posiadaczem chyba najbardziej popularnego samochodu w Polsce – Golfa. Moja bestia służy mi już od ponad 5 lat i do tej pory nie miałem z nią żadnych problemów. Wiadomo jak to z golfami, jeżdżą w opór bez żadnych problemów – jedyne czym trzeba się zamartwiać to regularne serwisowanie, wymiana olejów i… tankowanie

Moja prośba brzmi następująco – polećcie mi proszę bardzo dobrego mechanika ze Śląska. Może być gdziekolwiek, byle by był dobry. Jak naprawi to ma działać przez długi okres. Kiedyś oddaliśmy polo dziewczyny do jakiegoś losowego warsztatu – wcisnęli nam tak słaby zamiennik, że po tygodniu musieliśmy znowu szukać mechanika. No ale cóż, niektórzy działają w myśl idei – „gwarancja do bramy, a potem się nie znamy

W internecie znalazłem taką firmę http://www.alternator-rozrusznik.pl/ i oni podobno zajmują się naprawą alternatorów i rozruszników. Tylko nie wiem czy robią to dobrze. Ktoś z Was korzystał z ich usług i może się wypowiedzieć? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Zależy mi na naprawdę bardzo dobrej obsłudze, no i przyjaznych cenach.
Pozdrawiam