gaz polo 9n

Chcesz polecić albo odradzić jakiś warsztat lub lakiernię ze swojego województwa? To odpowiednie miejsce do tego!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

M
Machur
Newbie
Newbie

gaz polo 9n

Post autor: Machur »

witam, co myślicie o gazie w polo 9n 2003 1.4 16v 75km?
jakie spalanie?
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

A na benzynie ile ci pali ? Dojeżdżasz do pracy autem itp ?
M
Machur
Newbie
Newbie

Post autor: Machur »

tak, w miejskim z 6,5
Awatar użytkownika
Jaco-
Swój
Swój

Post autor: Jaco- »

Tragedii jeszcze nie ma. Nie jestem zwolennikiem gazu w aucie. Wole benzynę która niestety drożeje. Akurat do pracy autem nie jeżdżę ale skoro u ciebie raczej innej komunikacji nie będzie raczej wyjścia nie masz.

Oczywiście to tylko mój pogląd na to. 
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Mam LPG w Polo 9N3 1,4 16V 75 KM BKY. Instalacja sekwencyjna to koszt od 2500 zł. Gazu pali średnio 8l - zależy od kół (lato mam 16' 225 szerokości z tego co pamiętam), włączonej klimatyzacji, ciężaru nogi itp. Przejechałem już 60 tyś km na LPG i nie miałem żadnego problemu. Jak zawsze najważniejsze to wybrać dobry warsztat, który dobierze odpowiednie podzespoły i dobrze to zamontuje i zestroi.
a
astiolek
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: astiolek »

Montuj gaz bo niedługo politycy benzyniaków z torbami puszczą ! ;) Nie no - wiadomo gorzej dla silnika itd, ale ze względów czysto ekonomicznych się opłaca - o ile nie zrobi Ci ktoś prowizorki bo wtedy albo lecisz w koszta albo Ci samochód w ogniu staje (o takich przypadkach też słyszałem) lepiej dać kilka stów więcej niech ktoś zrobi porządnie. Inwestycja i tak się zwróci
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”