Dzony9203 pisze:
Sprawa wygląda tak że niema wiązki do przełącznika ani od przełącznika do lusterek, a kable od elektrycznych są uciete.
Niezła zagadka?.Czy dobrze rozumiem Ty z instalacji elektrycznych lusterek masz tylko przełącznik i elektryczne lusterka z obciętymi przewodami.Inaczej rzecz ujmując Ty nie masz nic masz tylko ,,koniec i początek''.Pamiętaj ,że elektryczne lusterka są też podgrzewane.Jak masz ,,smykałkę''do elektryki i dużo czasu poradzisz jak nie odpuść sobie.Lusterka elektryczne są pomocne jak autem jeździ 2,3 osoby i każdy ustawia pod siebie jak jeździ tylko jedna osoba mega rzadko je reguluje.Bardziej potrzebne jest ich
podgrzewanie szczególnie w deszczowe lub mroźne dni.
Co do sprawy chwilowego zapalania się lampki wewnętrznej ustawionej na automat sam borykam się z tym problemem.Do lampki dochodzą 3 przewody stały +12V stała masa i masa ,,chwilowa'' lub inaczej sygnał z włączników drzwi.Zależy jaką masz wersję nadwozia .Wymontuj lampkę odepnij przewody od lampki do kostki przewodów +12v i masy ,,chwilowej"z wlączników podłącz żarówkę wykluczysz w ten sposób awarię elektroniki samej lampki.Na pewno zapala się jak jedziesz po nierównościach.Ja wymieniłem wszystkie włączniki i dalej mam to samo czyli kabelek masy ,,chwilowej''dotyka gdzieś na np.0,5 sekundy masy auta zimą przewód sztywny ,kurczy się nie ,,fruwa''luźno i nie ma problemu.Niby proste ,a trudne do zdiagnozowania ,,gdzie jest to miejsce''.