Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
Jak dezaktywować system przepalonej żarówki w polo 6rsnakemen pisze: Trochę dziwna sprawa z tą kontrolką żarówek. Ja wprawdzie posiadam wersję Comfortline, ale funkcję można było aktywować VCDSem. Po aktywacji tej funkcji, na próbę odpiąłem jeden reflektor, co spowodowało zapalenie się kontrolki. Myślałem więc, że po przepaleniu się żarówki będzie taki sam objaw. Niestety ku mojemu zaskoczeniu tak się nie stało. Teraz okazuje się, że nawet jak odłączę reflektor, to kontrolka się też nie zapala, mimo że funkcja jest nadal aktywna.
Ktoś ma jakiś pomysł, albo może podzielić się jakimiś swoim doświadczeniem odnośnie tej funkcji ?
snakemen pisze: Trochę dziwna sprawa z tą kontrolką żarówek. Ja wprawdzie posiadam wersję Comfortline, ale funkcję można było aktywować VCDSem. Po aktywacji tej funkcji, na próbę odpiąłem jeden reflektor, co spowodowało zapalenie się kontrolki. Myślałem więc, że po przepaleniu się żarówki będzie taki sam objaw. Niestety ku mojemu zaskoczeniu tak się nie stało. Teraz okazuje się, że nawet jak odłączę reflektor, to kontrolka się też nie zapala, mimo że funkcja jest nadal aktywna.
Ktoś ma jakiś pomysł, albo może podzielić się jakimiś swoim doświadczeniem odnośnie tej funkcji ?