yo yo. Tak troche olalem swoj wlasny temat, a mam tyle do opowiedzenia. :p
Jednak zdecydowalem sie na Helixy. Pare dni temu dostalem je do domciu, po czym wzialem sie do roboty.
Troche mi zajelo, poniewaz wolalem zaoszczedzic troche kasy (teraz zaluje :p) i wykonalem wlasne dystane pod glosniki.
Zabawy bylo, poniewaz trzeba bylo docinac, wycinac specjalne miejsca na zastrzaski itd. itp.
Co do glosnikow - graja rewelacyjnie. Nie moge sie nacieszyc

Najchetniej to spedzalbym cale dnie w aucie sluchajac muzy

[quote=""P3C1U""]helixy tak naprawde przereklamowane glosniki mialem w drzwiach blaupunkty gtc 16cm woofery i tweetery odzielnie bez zwrotnic naprawde basik fajny i graly lepiej niz te helixy dark blue 62.1 ktore mam teraz poprostu porazka na maksa zero basu jedynie pukanie, glosnik sie rusza ale dno totalne przy radiu JVC KW AVX810. Gdybym wiedzial to bym nie kupil a tak teraz mam przod helixy i w boczkach... nie oplaca mi sie teraz ich sprzedawac a cheynie bym je opchnal... tak wiec odrzadzam zakupu... wypowiadaja sie ci co maja skrzynie basowe ktore tak naprawde zagluszaja te helixy i mowia ze graja ladnie... ale ja wiem ze graja jak zwykle glosniki zadnej rewelki zero basu... wiec po co placic 250zl za zestaw jak glosniki za 100zl zagraja tak samo[/quote]
Nie wiem o czym mowisz kolego. Dam reke uciac, ze masz cos zle zrobione. U mnie te glosniczki graja rewelacyjnie, nie mam do nich zadnych zastrzezen.