Pierwsze pytanko w jakich widełkach cenowych ma być zestaw przedni tu postawił bym na sam zestaw 165mm bez dodatkowych 66 chyba że kolega che robić 3way kolejne pytanie drzwi wygłuszone ?,I jakiej muzyki słuchasz
ALTEK220A>CDA-117Ri>PRO CON GOLD >GZHA2350>RODEK RNC>HIFONICS BXI6000>Rockford T112D2 puki co 141dB
Pierwsze pytanko w jakich widełkach cenowych ma być zestaw przedni tu postawił bym na sam zestaw 165mm bez dodatkowych 66 chyba że kolega che robić 3way kolejne pytanie drzwi wygłuszone ?,I jakiej muzyki słuchasz[/quote]
Powiedzmy 200-300 PLN.
Drzwi jeszcze nie wygłuszone, ale od razu bym to robił.
Muzyka różna. Głownie dubstep, rock itd.
Jaki zestaw głośników (2x 165mm, 2x66mm) do 6n2, pod radio Alpine w233r ?
Mam pod to podpięty sub i wzmak. Chodzi mi oczywiście o możliwie najwyższa jakość za przystępna cenę.
te głośniki potrzebują solidnych 100wattow żeby zagrały pod radiem nie ma szans
do do wzmaka top myślę że do 200-400 w tej cenie coś wynajdzie ciekawego
ALTEK220A>CDA-117Ri>PRO CON GOLD >GZHA2350>RODEK RNC>HIFONICS BXI6000>Rockford T112D2 puki co 141dB
Panowie jakie głośniki wrzucić do Leona? Potrzebuję na razie 2 tweetery oraz 2 niskotonowe w drzwi. Teraz jest jakaś seria, która nie gra, a z tyłu poprzedni właściciel wrzucił w półkę jakieś blaupunkty, które też odmawiają posłuszeństwa. Nie musi to być jakiś zestaw mega, ma to grać. W polo miałem jakieś jvc i nie narzekałem bo muzykę słucham bez szaleństw.
[quote=""sprajt""]Panowie jakie głośniki wrzucić do Leona? Potrzebuję na razie 2 tweetery oraz 2 niskotonowe w drzwi. Teraz jest jakaś seria, która nie gra, a z tyłu poprzedni właściciel wrzucił w półkę jakieś blaupunkty, które też odmawiają posłuszeństwa. Nie musi to być jakiś zestaw mega, ma to grać. W polo miałem jakieś jvc i nie narzekałem bo muzykę słucham bez szaleństw.[/quote]