[quote=""Paffcio""]kiedy cos nowego ? :] kocham przegladac ten temat - ciagle cos nowego, wyjatkowego, takie rzeczy sycą i fajnie ze nie kolo i gleba jest tutaj priorytetem

[/quote]
Paffcio spokojnie, oprócz samochodu mam na głowie jeszcze rodzinę, prace i inne obowiązki

Koło i zawias może poczekać do przyszłego sezonu. Chce też przełożyć gewinde KW i heble z 6N bo mam tam praktycznie wszystko nowe i wsadziłem w to mase PLN-ów.
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to w tym miesiącu zamówię nowy zderzak na tył Japan. Byłem już w aso i sprowadzą mi bez problemu z DE (czas oczekiwania 14dni)
W planach na ten m-c jest jeszcze:
- założenie wzmocnienia czołowego z GTI razem z wiązką i czujnikiem temp. zewn.
- montaż ori reflektorów xenon
- nowe kierunki przednie i boczne i nowe halogeny - oczywiście by Hella
Później gładzenie listwy zderzaka i zakup wszystkich teili z frontu GTI tj. kratek halogenów, środkowej, hokeja, grill.
Powoli też kompletuje elementy spryskiwaczy reflektorów, trochę już tego jest , ale chce domówić resztę w ASO.
Obecnie auto cały czas przechodzi renowację lakieru, jak tylko mam chwilę wolnego to łapie za maszynę i działam. Znalazłem już optymalny zestaw padów i past więc idzie szybciej niż z początku, ale i tak na jeden element poświęcam ok. 2-3h

Niektóre panele będe jechał futrem + 3M Fastcut plus bo są spore defekty.
Past polerskich trochę się nazbierało - 3M cały system, Meguiars Mirror Glaze, Scholl S17, S40 i wcześniej poznawałem ich możliwości , teraz używam praktycznie każdej z nich do korekcji.