********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
cobra63
Początkujący
Początkujący

Post autor: cobra63 »

Witam! Mam na imię Sebastian,mieszkam w Radlinie woj. Śląskie :D mam, 23lata, i posiadam VW POLO 86c 2f 1.0 '92r. Posiadam go od roku. Przeprowadziłem już troszkę modyfikacji ale to nie koniec? Chętnie skorzystam z porad Klubowiczów!
Ostatnio zmieniony 25 gru 2008, 19:01 przez cobra63, łącznie zmieniany 1 raz.
Niech moc będzie z wami :)
viewtopic.php?f=28&t=3438&start=0
k
kulasz
Newbie
Newbie

Post autor: kulasz »

cze,
na starym forum miałem nick ghost-dog,
na imie mi Łukasz,
i tyle ;)
G
Gregor23pl
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gregor23pl »

witam.
mam na imię Grzegorz i jestem z Krakowa, samochód co prawda nie mój ale mojej dziewczyny , Polóweczka 1.4 60KM z 2000r.-jest to jej pierwszy własny samochód
mam nadzieje że pomożecie jeżeli bede potrzebował pomocy a i ja może bede mógł służyć swoja wiedzą
Awatar użytkownika
IgorJG
Początkujący
Początkujący

Post autor: IgorJG »

Witam wszystkich
Od dwóch dni jestem szcześliwym posiadaczem malinowej polóweczki z 1996 roku. Silnik 1,6 8v 75KM. Jednym słowem daje rade. Jako, że mojej niuni brakuje dużo do ideału, będę się często Was radzić.
Aha, Igor jestem, 21 wiosen już sobie po tym świecie chodzę

Pozdrawiam;)
Memory Red Metalic Power

moja córa --> viewtopic.php?f=29&t=11330
Awatar użytkownika
kukiz18
Newbie
Newbie

Post autor: kukiz18 »

Witam wszystkich,
Po odnawianiu forum wsysło gdzies moje dane i nick :( , musialem rejestrowac sie od nowa, ale juz jestem :banana:
Witam wszystkich, mam na imię Łukasz, mam 22 lata, mieszkam w Mierzęcicach, jeżdzę samochodem VW Polo 6N kolou zielonego, z 95r i z silnikiem 1,3 55KM. Obecnie pracuje jako monter samochodowych instalacji gazowych, ale chyba juz niedlugo, bo gaz upada.
Pozdrawiam Wszystkich. :P
Jak ktos ma problemy z LPG, chętnie pomogę :]
Awatar użytkownika
dadamen
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dadamen »

Witam, mam na imię Dawid , jestem ze Zgierza kolo Łodzi, mam polówke z 94 - pseudokombi, ostatni model z tego roku. Mam 32 latka samochodzik u mnie jest od 3 latek, sporo przeszedl przez ten czas, ale teraz staram sie go troszke upiekszyc w miare jak bedzie przyplyw gotoweczki, zmieniam grilla na bez znaczka, zegary na zegary z obrotkiem, w przyszlosci chce zalozyc rozporki ale, to jeszcze do zastanowienia ten pomysl wraz ze zmiana migaczy z przodu na biale, oczywiscie ogladam sie za ladnymi felgami 13'' do polo i szukam lewego plasticzka na tylne lewe nadkole bo mi sarenka urwala wbiegajac nadgle na droge.Hmmm to c hyba wszystko....nie dostane chyba bana za rozpisanie sie??
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma[/b][/color]..
D
Diego Cerveza
Newbie
Newbie

Post autor: Diego Cerveza »

Witam, nazywam sie Michal, mam poloweczke z 1996 roku 6N 1.4 w benzynie;) w sumie zadowolony jestem ale w serii powoli mi sie zaczyna nudzic, wiec cos z tym musze zrobic. mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i jakies zmiany nastapia o czym pochwale sie na forum:D
p
passer89
Newbie
Newbie

Post autor: passer89 »

Witam , mam na imię Tomek. Mieszkam w Orzeszu-Jaśkowicach i śmigam polówką 6N 95r 1.3 benzyna +lpg. Chodzę do technikum, z modów w polówce to wydech sportowy, zmodyfikowane zegary (tarcze podswietlenie), przyciemnione szyby, sportowe zawieszenie (amortyzatory krótsze i czerwone springi). Na polówke nie narzekam ale już zaczyna brakować mi mocy w tym silniczku, lecz brak kasy na cos wiekszego;p
Awatar użytkownika
Kondzior
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Kondzior »

Witam, jestem Konrad z Bielska-Białej, Polo 6N 95 1.3 benz, nic nie zmieniane, tylko mam takie wieśniackie nalepki na drzwiach, ale nie ja je nalepiałem :) widać ten sam model co mój przedmówca i to samo odczucie... 55 KM to jednak niewiele, nie szaleje ale też nie mam sumienia żyłować polówki żeby się dynamiczniej rozpędzać:) Pozdrawiam :)
Obrazek
p
piotrl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotrl »

Witam

Mam na imię Piotr wlasnie odebralem nowego VW Polo 1.4 TDi BNV 59kW 80 KM SE 3 door black 2008 9n3 Pozdrawiam
VW Polo 9n3 1.4 TDi BNV 59kW/80 KM 3 door Black SE LHD Comfortline
Obrazek
Moja strona -> http://www.polotdi.netau.net
k
kasmo43
Newbie
Newbie

Post autor: kasmo43 »

Witam wszystkich serdecznie.
Na imię mam Kazimierz, Jestem sympatykiem klubu Polo. Od 2004 roku jeżdżę Polóweczką 1043 cm3. Podoba mi się w oryginale.
Ale z zainteresowaniem śledzę usprawnienia i modernizacje tego autka.
Pozdrawiam,
Kazimierz
M
Mateusz
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Mateusz »

Witam!
Mam na imie Mateusz mieszkam w okolicach Kalisza (wlkp) jezdze polo 6N 98 rok 1.6 16V GTI. co do modyfikacji to dopiero sie przymierzam narazie kierunki zmienione na biale , przyciemnione szyby, felgi BBS 15". W planach angel eyes +xenon , z tulu lamy diodowe , i oczywiscie obnizenie:)
viewtopic.php?t=17298 <-- Polo GTI -->Black Red White<-- :)
o
ozgrozo
Newbie
Newbie

Post autor: ozgrozo »

Cześć!

Nazywam się Michał i pochodze z Olsztyna. Z powołania jestem programistą :) Nie posiadam jescze polówki,ale zarejestorwałem się na forum bo było polecane przez znajomych. Chciałbym kupić jakies dobre autko i polo wydaje się solidną propzycją za rozsądną cenę, oferyty które pojawiają się na forum są sprawdzone.
r
reyden
Newbie
Newbie

Post autor: reyden »

WITAM

Mam na imię Artur. Od roku jeżdżę polówką 6N 1.6 75km z 1996 roku. Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
doniu21
Newbie
Newbie

Post autor: doniu21 »

Witam wszystkich :) Mam na imie Łukasz mieszkam w witnicy kolo gorzowa wlkp mam 22 lata jezdze VW POLO 1.4 16v 101km z 1999r. samochod został sprowadzony z włoch w maju 2007 posiadam go od grudnia 2007 bardzo mi sie spodobało i nie zamienie go na inne :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”