ok i to do montażu zamiast seryjnych na desce ? gdzie woofer schować? a co z głośnikami w drzwiach ? nie będzie dudnić za mocno z przodu ? przeważnie to z tyłu wstawia się głośniki a z przodu na seryjnych..
tylko w polo są takie do bani głośniki? kolega ostatnio wstawił jakies badziewskie radio z biedronki i gra mu o wiele lepiej niz kaseciak..
to na te radio chyba byś w ogóle nie spojrzał, jeżeli patrzysz na wygląd: http://www.allegro.pl/item892884299_nak ... d_45z.html
a swoją drogą to zastanów się tak na prawdę ile razy patrzysz na radio kiedy prowadzisz, i nie uważam, żeby ten Clarion był jakiś biedronkowy...takie określenie pasuje raczej do świecących choinek, ale Twój gust
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
wlasnie kumpel ktory kiedys zajmowal sie car audio polecil mi to radio... kupilem... mozna nawet powiedziec ze chyba po okazyjnej cenie ale chcialem zapytac co mysla o nim uzytkownicy (jesli takowi sa)
drago znalazles teraz na allegro?? ja nie widze teraz . . . ale dowiedzialem sie ze sa 4 modele idento wygladajace jvc kd-sh9101 kd-sh9102 kd-sh9103 i kd-sh9104... dwa pierwsze w porownaniu do kolejnych nie maja jakiejsc tam opcji i czesci . . .nie wiem nie znam sie. . .