6n2 By DanieloS

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

a
aros11
Początkujący
Początkujący

Post autor: aros11 »

A moim zdaniem właśnie takie obrysy fajnie wyglądają bo dla mnie od golfa są za krótkie :blush2: co do reszty modów to chciałbym żeby mój samochód był tak czysty jak Twoje nadkola :crazy: :crazy: :jester:
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: dan_199 »

Dzieki za opinie :piwo:
Właśnie na początku też obrysówki wydawały mi się zbyt duże jednak po przymiarce spodobało mi sie jednak wasze komentarze dały mi do myślenia i zamówiłem dzisiaj 2 zderzak(niestety w kolorze czerwonym) tak żeby w niego wsadzić obrysy i zobaczyć jak wygląda na aucie wersja z obrysami z volvo. Jak mi sie nie spodoba to zakupie znowu od golfa chodź one akurat wydają mi sie za krótkie :)

Oraz zamieszczam takie podsumowanie co się zmieniło podczas tego roku w smaochodzie :
Zmiany przeprowadzone od 5 grudnia 2012 do 21.11.2013:
Aktualny przebieg samochodu 135 tys.

Wnętrze:
:arrow: wymiana dywanu z seryjnego na czarny (stworzenie od podstaw dywanu samochodowego)
:arrow: spód deski w kolorze czarnym
:arrow: obszycie foteli na kolor czerwony
:arrow: nowa kierownica obszyta czarną skórą + czarna nić z chromami i multifunkcją z polo 6r
:arrow: podstopnica z golfa V gti
:arrow: nakładki na pedały z audi
:arrow: włącznik świateł polo 6r z halogenami
:arrow: obklejone słupki a,b,c czarną alkantarą
:arrow: kluczyk scyzoryk vw
:arrow: pomalowanie nawiewów, daszka na czarną perłę, rączek przy podsufitce oraz osłon pasów
:arrow: wymiana kokpitu (deski)
:arrow: zabudowa bagażnika w kolorze czerwono czarnym
:arrow: licznik z Seata Arosy
:arrow: wymiana osłony ręcznego
:arrow: czarne lusterko wewnętrzne
Zewnątz:
:arrow: ori lampy z czarnym ,,księżycem"
:arrow: lotka
:arrow: usunięcie znaczków na klapie
:arrow: halogeny (smoked)
:arrow: dokładka 6n2 Gti
:arrow: wszystkie kratki od 6n2 Gti
:arrow: pomarańczowe kierunkowskazy
:arrow: pomarańczowe obrysówki z Golfa/Volvo
:arrow: małe lusterko od anglika
:arrow: drzwi od strony kierowcy
:arrow: szyba od strony kierowcy
:arrow: wyczyszczenie nadkoli oraz odnowienie plastikowych osłon błotnika
:arrow: bbs 15 4x100 Et 45 , 195/45 / bbs rs 772 4x100 Et 45
Mechanika:
:arrow: osłona silnika, osłona filtru powietrza, podstawa akumulatora, korki (od zbiorniczków ) pomalowane na czarny połysk
:arrow: wymiana akumulatora, oleju ,filtrów, osłon przegubów
:arrow: wyczyszczenie odmy, przepustnicy
:arrow: polerowanie elementów silnika
Awatar użytkownika
daro87
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz
Kontakt:

Post autor: daro87 »

wlasnie przelecialem Twój temat, fajnie dzialasz, widac masz pomysl na auto, podoba mi sie :)
S
Sanchez77
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sanchez77 »

Świetny projekt. To wnętrze robi po prostu mega robotę. Jedyne, czego mi tutaj brakuje to jakiegoś dobrego koła ;).

Jeśli można spytać, jak ten czarny dywan tworzyłeś ?
Awatar użytkownika
kondiii
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: kondiii »

Daniel obrys out :bye:
Awatar użytkownika
dan_199
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: dan_199 »

daro87 Dzięki wielkie :piwo: pomysł na auto mniej więcej jest i chęć realizacji celów również, ale czasu brak :banghead:

Sanchez77 Do świetnego jeszcze mu brakuje ale do tego dążę :) wnętrze jeszcze się zmieni i to dość poważnie tak więc myślę że będzie jeszcze lepiej. Co do koła to jest ono na końcu mojej listy bo priorytet to nowy lakier później air i dopiero koło dlatego na wszystko przyjdzie czas :)
co do dywanu to napisze Ci na PW ;)

kondiii będą i obrysy z volvo i z golfa i wtedy zdecyduje bo drugi zderzak już u mnie jest i jak znajdę czas to będę ciął tym razem sam :) dlatego na jednym będą z volvo a na 2 z golfa :)

A tutaj taki malutki upek mianowicie zderzak oraz błotnik lewy(mój ma delikatną rdzę na rancie) zbieram teraz części blacharskie gdyż chce oddać auto do lakiernika a nie chce mieć grama rdzy na samochodzie. Zderzak będzie miał wygładzoną listwę oraz ranty w błotnikach zostaną od razu zaklepane.
Obrazek
Oraz mam pytanie :
Ile powinno kosztować lakierowanie polo :?: (chodzi mi o cenę gdyż pytałem w kilku zakładach i ceny wahają się od 2 tys. do 4tys. a chce mieć to zrobione idealnie a nie chce przepłacić)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

[quote=""dan_199""]Ile powinno kosztować lakierowanie polo :?: (chodzi mi o cenę gdyż pytałem w kilku zakładach i ceny wahają się od 2 tys. do 4tys. a chce mieć to zrobione idealnie a nie chce przepłacić)[/quote]

najlepiej podłapać opinie o warsztatach, bo nie zawsze drogo znaczy dobrze
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

Jak malowałem swoje Polo to gość mi mówił gdyby było tylko samo malowanie bez robienia blacharki to cena 1500 plus lakier. Także cena całkiem znośna.
Awatar użytkownika
PiterVR6
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: PiterVR6 »

[quote=""dan_199""]daro87 Dzięki wielkie :piwo: pomysł na auto mniej więcej jest i chęć realizacji celów również, ale czasu brak :banghead:

Sanchez77 Do świetnego jeszcze mu brakuje ale do tego dążę :) wnętrze jeszcze się zmieni i to dość poważnie tak więc myślę że będzie jeszcze lepiej. Co do koła to jest ono na końcu mojej listy bo priorytet to nowy lakier później air i dopiero koło dlatego na wszystko przyjdzie czas :)
co do dywanu to napisze Ci na PW ;)

kondiii będą i obrysy z volvo i z golfa i wtedy zdecyduje bo drugi zderzak już u mnie jest i jak znajdę czas to będę ciął tym razem sam :) dlatego na jednym będą z volvo a na 2 z golfa :)

A tutaj taki malutki upek mianowicie zderzak oraz błotnik lewy(mój ma delikatną rdzę na rancie) zbieram teraz części blacharskie gdyż chce oddać auto do lakiernika a nie chce mieć grama rdzy na samochodzie. Zderzak będzie miał wygładzoną listwę oraz ranty w błotnikach zostaną od razu zaklepane.
Obrazek
Oraz mam pytanie :
Ile powinno kosztować lakierowanie polo :?: (chodzi mi o cenę gdyż pytałem w kilku zakładach i ceny wahają się od 2 tys. do 4tys. a chce mieć to zrobione idealnie a nie chce przepłacić)[/quote]

dopytaj sie tez o materiały, na całosc np z duponta zapłacisz 1000-1200 w zaleznosci od koloru do tego robota drugie tyle albo i wiecej zalezy od stanu elementów
S
Sanchez77
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sanchez77 »

I co się dzieje z Polówką ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”