Z filtrem powiertrza się nic nie zmienia, puszka rozmiarowo jest taka sama. A gdzie dostać pewnie tu na forum albo na allegro. Zresztą mi chyba zalega jedna w piwnicy jak by cię interesowało.
ZeroOne pisze:
Z filtrem powiertrza się nic nie zmienia, puszka rozmiarowo jest taka sama. A gdzie dostać pewnie tu na forum albo na allegro. Zresztą mi chyba zalega jedna w piwnicy jak by cię interesowało.
Na allegro nie ma. Swoją na ile wyceniasz ? Jakaś fota ?
Jako że po zamontowaniu Angel Eyes mało jeździłem wieczorem , wczoraj miałem okazję. No światła świecą ale zbyt nisko pomimo że regulator mam na full do góry.
Pomyślałem sobie że wyjmę silniczek i podepnę go do zasilania aby wysunąć jak najdalej trzpień regulujący. Oczywiście nie było z tym problemów. W obu lampach zrobiłem to samo. Oba silniczki zamontowane bez problemów. Po włączeniu świateł przez chwilę było ich słychać. Gdy chciałem sprawdzić jak działa regulacja góra - dół soczewki poszły w dół a w górę już nie chciały.
Czyżby znów przełącznik uległ uszkodzeniu ? Obecnie nie działa ani do góry ani na dół. Sprawdzałem ponowie silniczki i działają .
Może jest jakaś możliwość aby ten regulator jakoś naprawić lub zastąpić innym rozwiązaniem ?
Mam dwa regulatory i oba na tę chwilę są uszkodzone tylko w jaki sposób ?