Szukam CB radio + anetna do 400 zł.

Tutaj wymieniajcie doświadczenia i wiedzę o urządzeniach NAVI/CB a także punkty POI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bażant
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Bażant »

Bo PRESIDENT HARRY II = Uniden 520 XL :dance: :banana: :gitara:
Obrazek
_______________POLO 6N by Bażant_______________
Awatar użytkownika
ssssiwy
Początkujący
Początkujący

Post autor: ssssiwy »

Jak kolega kupił juz radyjko to ja podłączam sie pod wątek i pytam tzn. bardziej prosze;]
zrobi mi ktos fajny zestaw na allegro w granicach 200-300 zł
bo nie jestem obeznany w tym temacie i nie wiem juz w sumie jakie radyjko jest najlepsze i z jaka antena sie je łączy czy z 0,5 czy z 1,5 m prosiłbym o pomoc w znalezieniu takiego najlepszego w tej cenie nie zaleznie od gabarytów ale jakby mi sie zmiesciło radyjko na firmowej półce w 6n po byłaby gitara ;P
Awatar użytkownika
rat4
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: rat4 »

onwa mk3 + antena sirio AS-100 (antenka metrowa w sam raz), dobry i solidny zestaw mogę polecić z ręką na sercu.
Radio możesz kupić z allegro bo są tanie używki ale antenkę to lepiej na miejscu kup.
civic r18a2/407 1,6 HDi
R
Rangers76

Post autor: Rangers76 »

Awatar użytkownika
waglik
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: waglik »

Mój zestaw jest za 400 zł. Yosan PRO-120 i Sirio ML-145 perfekcyjny zestaw, zasięg spory (dziś jeździłem z antenką po mieście no i nie chciało mi się bawić pokrętłem RF, ale miałem zasięg z 25 km. i ściągało mi z sąsiedniego miasta, nic nie słyszałem chyba z 50 osób na raz gadało :D ) i jak pisze kolega antene lepiej kup w sklepie, radio da sie zrobić zawsze, antene nie zawsze...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nawigacja / CB Radio”