stylistycznie zupelnie do mnie nie przemawia..tez ją czesto widze w bydgoszczy
jedynie silniczek zasluguje na uznanie,auto wydaje sie zbyt kolorowe.choc szcuneczek za wklad pracy :mrgreen:
Hmmm... widac ze sporo roboty wlozone, kilka dobrych pomyslow (zderzak, fele). Ogolnie bardzo odwazny projekt, aczkolwiek we wnetrzu te wszystkie diody jakos mi nie pasuje. To nie jest Hania czy jakis inny "japoniec". Ale to tylko moje zdanie.
Ogolnie duzy plus za nietypowe podejscie do sprawy i duzy naklad pracy
i tu pies pogrzebany do vento chcialem ale...podruby nie mieli
vr6 podruba kosztowala mnie nowa 50 komplet
a za vento w orginale chcieli.................................... 180 za strone (360zl)
to dalem spokoj
na plus jedynie przednie lampy, grill, zderzak, tarcze indiglo i radyjko ALpiny
reszta powinna byc wszedzie pokazywana jako "Nie robcie tego poloVWkom", moze powinienes poogladac troche polovwek - tych ladnych i wtedy pomyslec nad swoja wizja i zaczac sie wzorowac. Napewno nie ogladaj Szybkich i Wscieklych;p
w srodku sama wiocha, a z zewnatrz wywalic te progi, kola, przemalowac na jeden kolor powygladzac troche nadwozie polozyc na glebe koleczko 13 lub 14 i by juz jakos wygladalo
no wlasnie .... progi zostanom bo na 15 bez progow bedzie wogule lipnie wygladala a kul nie mam zamiaru zmieniac przud zejdzie jeszcze sporo nadyl a tyl niestety bedzie misial zostac taki bo autka uzywam na codzien i czasem stylu jest zaladowana