Saymon
Mam do wymiany ta ramke co jest pod atrapa i lampami i mysle czy jej na czarno nie zrobic. Bedzie czarna atrapa ....czarne srodki w lampach no i ta ramka
Co myslisz o tym ??
Myślę że lampy będą ok, wszystko możesz robić czarno-białe, bo wszystko wtedy pasuje do siebie ;]
Ale o jakiej ramce mówisz? O tym "pasie" pod lampami i grillem? Hmm, nie rób czarnego - może to wyjść kijowo ;/
Pokaże Ci jak to wyjdzie...
Jutro biore się za przednie lampy (przyciemnienie środków)... zamowiłem białe kierunki i zaczyna sie modyfikacja . Trzeba Polo przygotować pamału do nowego letniego sezonu
A co tam wy działacie przy swoich Polowkach????????????????
Ostatnio zmieniony 05 lut 2010, 18:12 przez tomasz0912, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam!
Moja Polka też jest biała i cały czas myśle co by tu jej dodać
Jeszcze tak zapytam w Twoim temaciku (bez obrazy )odnośnie tego smoked'a przodu...moja lampy coś słabo świeca-na krótkich :|
I czy jakbym przyciemnił ten przod to nie byłoby gorzej?
Raczej nie, bo tak naprawdę to że lampa jest przyciemniona to złudzenie optyczne...
Na czarno nie malujesz lustra tylko części "matowe" wokół... Moim zdaniem nie powinno być gorzej ;>
Pzdr!
Dzięki za odpowiedź! Moze tez srpobuje ten modzik wykorzystać (mam nadzieje,ze nie potłuke kloszów :| ) Jak gdzies kiedys tu czytałem to chyba na gorąco z tego co pamietam nalezy je rozklejać?