Witam kolegów
Mam poważny problem z górnym mocowaniem Mc Person-ów. Są strasznie wytłuczone i nie mają już luzów na łożyskach oporowych ale wręcz latają w kielichu. Jak stoję to aż widać jak jeden amortyzator jest odchylony w którąś stronę a drugi w jeszcze inną! :evil: W dodatku wydaje mi się, że czegoś brak już przy samej nakrętce na górze kielicha. jest tam pod nią taka plastikowa miseczka ale czy nie powinna być pod tym guma? Stojąc nie przylega ona do kielicha tylko jest uniesiona nad nim tak ok 1 - 1,5 cm. Później zrobię zdjęcia aby pokazać o co mi chodzi dokładnie. Tak czy inaczej efekt jest taki, że kolumny tańczą praktycznie po całych kielichach, a jeżdżąc po drodze, gdzie są podłużne nierówności to dosłownie walka o życie. Chcę to zrobić jak najszybciej ale z dtr-ki którą mam te górne elementy są opisane tylko w sposób "górne mocowanie kolumny" :? czyli co, mam kupić wszystko? Mi się wydaje, że to wszystko można dostać oddzielnie ale jak nie wiem co czym jest to ciężko szukać. Może wiecie jakie elementy odpowiadają właśnie za stabilność kolumny w kielichu?
Proszę o pomoc w tym temacie