[6n2] Jakie amortyzatory (komplet!)??

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Acadaptor
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Acadaptor »

Tez pozdrawiam i dodam tylko tyle ze na stacji diagnostycznej nie jestes wstanie sprawdzic dokladnie stanu amortyzatorow.
Moje 6n2]viewtopic.php?f=30&t=10905[/url]
Awatar użytkownika
TomaszUAM
Newbie
Newbie

Post autor: TomaszUAM »

Dziś zamówiłem komplet amortyzatorów przód i tył KYB gazowych wraz z zestawem osłon i odbojników.
W nowym tygodniu dostanę paczkę, a jak dobrze pójdzie to w sobotę 20.02. najpewniej będą zamontowane. Napiszę potem także jakie są moje odczucia z nowymi amortyzatorami tej firmy :)
Awatar użytkownika
Acadaptor
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Acadaptor »

Jak lubisz sie bawic... masz ku temu warunki i "skilla" Hehe to z tylu mozesz sam wymienic. Nie potrzeba sciagaczy chyba ze posiadasz lub masz od kogo pozyczyc to i przod da rade zalatwic. Pare zlotych zostaje w kieszeni na :piwo: Na tyle sam wymienialem. Godzina roboty i po sprawie. :szefu:
Moje 6n2]viewtopic.php?f=30&t=10905[/url]
Awatar użytkownika
AlvinE51
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: AlvinE51 »

Małe pytanie do TomaszaUAM. Piszesz że zamówiłeś komplet amortyzatorów przód i tył KYB gazowych wraz z zestawem osłon i odbojników. Możesz mi napisać gdzie to zamówiłeś ???.Będę wdzięczny. Dziękuje i Pozdrawiam. Odpisz na mój email vwpolo@vp.pl
Awatar użytkownika
TomaszUAM
Newbie
Newbie

Post autor: TomaszUAM »

Amortyzatory wymienione, autko trzyma się ładnie drogi.
Kumpel, który mi to wymieniał, a zaznaczyć trzeba, że jeździ też vw stwierdził: "No teraz to jeździ się jak taczką, czyli tak jak to vw" ;)
Tak, więc chyba nic nie trzeba dodać.

ps polecam tylko sprawdzić sobie zbieżność kół po takiej wymienie - u mnie była duża różnica i robiłem razem z geoterią aby wszystko ladnie śmigało.

pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”