Nie chce Cie martwić ale to auto może nie przejść przeglądu. Pozostaje ci jedynie wymiana lusterek na oryginalne.
Komora silnikowa wygląda dosyć dobrze i na pierwszy rzut oka została wymyta karszerem pod wysokim ciśnieniem co będzie oznaczało kłopoty w przyszłości z przewodami gumowymi.
Moim skromnym zdaniem to auto zostało złożone z kilku innych Polo jakie mieli po wypadkach. W Twoim przypadku auto mogło być po dachowaniu. Wtedy lusterka ulegają zniszczeniu. Znaczek na tylniej klapie świadczy ewidentnie o oszustwie.
Domagaj się pieniędzy spowrotem i oddaj to auto. Jak nie oddadzą kasy po dobroci to postrasz ich sądem. Masz sprawę wygraną na 100%.
Jeszcze mała dygresja co do przebiegu tego auta. Ja mam dokładnie takie samo Polo z 11-2007 z salonu VW i już mam przejechane 114000km a jestem pierwszym właścicielem.
Masz na 98% przekręcony licznik i każdy Ci to powie kto ma TDI od nowości. Nikt nie kupuje nowego diesla kosztującego 30% więcej niż bęzyna żeby nim zrobić przez 3 lata 30000km !!!! Dodatkowo w krajach europy zachodniej trzeba płacić 2x więcej podatku drogowego niż za benzyniaka.
Obudź się bo zostałeś oszukany przez picerów !!!!!! :bye: