[quote=""czacha001""]Najtaniej spotykać się na forum, po co w ogóle ruszać się z domu... ? Tak jak pisze lodzio, w drewniaku i tak tylko bedziemy spać (i to zapewne nie wszyscy

). Jest gdzie posadzić tyłek, odsapnąć i starczy. Chodzi o ludzi, a nie miejsce kuuurcze.... Sorry za OT, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać...[/quote]
nie no dzięki koleś że mnie uświadomiłeś, jakbym nie był na żadnym ogólnopolskim...
pierwszy zlot był pod namiotami i było też podobno super. Więc nie ma co gadać. ale skoro pytam o takie rzeczy jak łazienka to muszę mieć jakiś powód, a nie są to jakieś moje "widzimisie" żeby komuś dosrać, doczepić się czegoś, kogoś, powybrzydzać i w ogóle...
a jakbym chciał przyjechać z dzieckiem a nie stać by mnie było na pensjonat to chyba warto wiedzieć jakie są warunki w domkach i z łazienkami. płci pięknej też pewnie zależy na tym, żeby mieć lepszy komfort i warunki... ehhhh co się zresztą będę rozpisywał i tłumaczył...
dodam tylko że to jest temat do zadawania pytań związanych ze zlotem (co zrobiłem), a nie wypisywania swoich przemyśleń i rad.
żeby nie robić tylko OT to jeszcze zadam pytanko odnośnie parkingu jak wygląda sprawa, bo szczerze powiem, że nie pamiętam

a boję się o moje tablice rej...