Musze przyznac ze mam teraz ten sam problem co Łuksiu...
Silnik nie trzyma stalych obrotow, chcialem zdjac wtyczke z sondy by sprawdzic jak bedzie, ale problem pojawia sie u mnie kolejny, gdzie ta sonda.... nie ma jej tam gdzie przewidzial producent

Zapoznawszy sie z tematem, sprawdze kukulke i przewody paliwowe, moze cos tam sie dzieje..
Ps. Moja poloweczka jest caly czas butowana pali mi w miescie 9.8l trasa przy predkosniach 120-130 minimum 7l. Wiec spalanie masz moim zdaniem ok. ja mam b.ciezka noge i nie umiem wolno jezdzic, dlatego nawet nie dowiedzial bym sie ile pali mi ekonomicznie, bo jadac 50-60 krew mnie zalewa...
ale kiedys jak ja kupilem i nie znalem przy takiej jezdzie spalila mi niecale 8l miasto...
-- Śro Gru 17, 2008 2:22 pm --
[quote=""Łuksiu""]wiem ze pytanko nie dotyczy tego postu ale jestem ciekawy czy moze ktos wie kiedy sie odbedzie znow zlot w warszawie tam w arkadi bo chcial bym dolaczyc do grona VW POLO od 3 miesiecy mam Polo:)[/quote]
Teraz nie bedzie w Arkadii...
viewtopic.php?f=37&t=1221
Zapraszamy i czekamy
-- Śro Gru 17, 2008 2:57 pm --
Kukulka i przewody sprawdzone...
Byc mozliwe mam do wymiany kukulke, nie wiem jak powinno byc dokladnie, ale poczekam do piatku by wiedziec napewno, bede podlaczony pod kompa i wszystko sie wyjasni