6N2 1.4TDI comfortline +

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hbrts »

już wiem, było kilka wersji Rave College, Princeton, Oxford, Cambridge i Windsor, zacząłem szukać Polo i dlatego nic wcześniej nie znalazłem.

To zdjęcie wnętrza wyżej nie jest z wersji Cambridge tylko College.

Oprócz naklejki na klapie Cambridge wyróżniało kilka innych detali, generalnie bardzo bogata wersja, inna tapicerka, wzór felg alu 14", zamykany schowek, tylne lampy, trzy kolory metalik(czarny, srebrny i taki jak na foto), silniki tylko 1.4 (60KM),(16V 75KM),(TDI 75KM), miały obicie z perforowanej skóry na kierownicy, dźwigni ręcznego i gałce zmiany biegów z mieszkiem, cupholder, zielonkawe szyby, centralny zamek, regulowana wysokość foteli, dwie poduszki, boczne listwy w kolorze, z fajnych dodatków dostępna była torba podróżna wykonana z tego samego materiału co na fotelach. Limitowana edycja 500szt. Jeszcze rzadszy był Windsor 213szt.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 gru 2010, 4:11 przez Hbrts, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

gałeczka kupiona, stan perfekt, teraz czeka na montaż aż znajdę do kompletu kierownicę lub obszyję swoją na wzór cambridge, czyli cała z perforowanej skóry
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

Kierownica kupiona, niestety nie jest z Cambridge ale chyba może być, czekam na paczkę.
http://allegro.pl/vw-polo-99-01-lupo-pr ... 83489.html

Niestety sprzedawca na allegro się nie popisał, kierownicy nadal brak.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, 19:31 przez Hbrts, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
TOFIK_6n2
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: TOFIK_6n2 »

Ori Skórka zwykła wersja ciekawe czy ma jakis kolor nici :) Dobry zakup, dużo zmienia wiem co mowie :) Dobra cena
Tofolot 6n2 1.4 16V AUA ~120 KM 146 Nm

Moje Polo: http://www.vwpoloklub.pl/forum/viewtopi ... 12&start=0

-Zlot PKP Ślesin 2012 2 miejsce Auto Zlotu
-Zlot PKP Ślesin 2012 1 miejsce najniższe Polo 6n2
-1 Zlot Miłośn
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

Kilka fotek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 sty 2013, 19:20 przez Hbrts, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

No i się udało, Kierownica i gałka z Lupo Cambridge skompletowana
Obrazek
czyli mały rarytasik jeżeli chodzi o oryginalne teile do VW, unikatowość polega na perforacji skóry na mieszku i kierownicy, podobnie jak w 9N3 GTI CUP
Ostatnio zmieniony 24 paź 2011, 23:35 przez Hbrts, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

świetne polo ;) aaa silniczek.. malinka. Jak się tym jeździ? jak ze spalaniem? I powiedz mi jak działa to webasto? A no i jeszcze do perfekcji jednak brak tu tej gleby :( .
Ale ogółem spoko
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

dzięki, jeździ się świetnie, przy tej masie ta moc pozwala na swobodne wyprzedzanie większości cywilnych autek, średnie spalanie 4l/100km, webasto działa jak webasto, załączasz z pilota z domu lub przyciskiem na sterowniku lub ustawiasz sobie godzinę o której ma się sam włączyć, zaczyna pracować pompka paliwa, słychać jak piec się rozpala, kiedy świeca żarowa zgaśnie załącza się wewnętrzny wentylator i zaczyna dmuchać ciepłym powietrzem, świetne w zimie, jak mróz tęgi trzyma a oleum jest za gęste żeby zakręcił z rozrusznika wystarczy włączyć piec na 10 min i zapala jak by było na plusie na zewnątrz, nie muszę mówić że zamrożone szyby nie są moim problemem, co do gleby była i mnie nie rajcuje, przy naszych drogach nie ułatwia to jazdy, namiastką będzie zawieszenie od GTI, już kupione tylko jakoś nie ma kiedy się zebrać za wymianę, może przy okazji rozrządu uda się wymienić, pozdr.
Awatar użytkownika
KondzioR.
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: KondzioR. »

A powiedz mi Webasto sam montowałeś ? I wgl to sam planuje swoje 6N sprzedać i zasiąść 6N2 w 1.4 TDI . Fajnie bo małe opłaty, silniczek mało pali, a jak sam powiedziałeś, masa pozwala na dużo :)

No nic, tylko pozazdrościć !
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

Webasto już było jak Polo sprowadzałem z Niemiec, niestety nie działało, po kupieniu nowej komory spalania wraz ze świecą żarową i wykasowaniu błędów ze sterownika zaczęło działać jak należy.
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

listwy dachowe HIGHLINE kupione, jak się umalują wrzucam na auto :cool:
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

6N2 bardzo fajne. Ale popraw sobie opis LC9Z to lakier czarny perlisty - nie metallic
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

[quote=""turzol""]6N2 bardzo fajne. Ale popraw sobie opis LC9Z to lakier czarny perlisty - nie metallic[/quote]
WOW, z ust takiego perfekcjonisty, dzięki, twoje podejście do Polo bardzo mi się podoba, lubię sobie co jakiś czas przejrzeć twój temat, co do koloru faktycznie, czeski błąd, już poprawione, powolutku walczę dalej z modami, po opcjach użytkowych przyszedł czas na wizualne, pozdr.
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

Tak teraz wygląda wnętrze.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Hbrts
Początkujący
Początkujący

przed ...

Obrazek

... i po

Obrazek

przy okazji wymiany listew okazało się że było tam dwa ogniska korozji, więc warto sprawdzić zanim się zrobi kupa
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”