hm. moim zdaniem to zły pomysł. wszystko ma swoje plusy i minusy, py g40 jest fajne ale jak słysze od wielu osób narzekanie na kompresor to jakoś nie widzi mi się to. A co do turbiny to też nie za bardzo bo te silniki nie są przystosowane pod doładowanie, no chyba że py plus turbo . w każdym razie nie liczyłbym na to że będzie łatwo
Jeśli chodzi o flanszę to ja właśnie je rysuje do wycinki na wj. Aktualnie montuje turbo t25 do PY w wartburgu bo kompresor to porażka... dmucha se te 0.6 bara i leje litr oleju na minute mimo 2 krotnej wymiany wszystkich uszczelnień.
Jakoś te KKK do mnie nie przemawiają, wielkie to jak z lokomotywy, upchnąć to cud i jeszcze się człek parzy otwierając maskę... a ciśnienie bije mniejsze niż maleńka t2, no ale jest lans jeszcze do tego beznadziejny rurowy baranek przy którym spool jak w evo 9 przy 2,5 bara...
Kto chce rysunki flansz do t2 to pisać, mam pod wlot turbo, down pipe z luźnym spustem z wg i spust oleju, wszystko w dwg.
Dopiero się zbieram za zrobienie rysunku wydechu z głowicy pod kolektor więc tego jeszcze niemam.