[6n2] Przełącznik do szyb elektrycznych

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
gallus
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gallus »

tak jak mówione było kupcie w ASO ja kupiłem 2 i nie żałuję
Mam gdzieś trendy i style urodziłem się po to aby sam je tworzyć i wyznaczać.
Perła:http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 56&t=12121
Awatar użytkownika
lokacztar
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: lokacztar »

Panowie przegryzłem temat łatwo jest przerobic z Audi A4 kupiłem za 10 pln 20 min roboty i przełaczniki śmigaja .Trzeba rozebrać i przelutowac troche druk w przełączniku
Awatar użytkownika
Marianoo
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Marianoo »

[quote=""lokacztar""]Panowie przegryzłem temat łatwo jest przerobic z Audi A4 kupiłem za 10 pln 20 min roboty i przełaczniki śmigaja .Trzeba rozebrać i przelutowac troche druk w przełączniku[/quote]
Tylko ze w opisie masz polo 6R, a temat dotyczy 6N2 i nie wiadomo o czym mowa. Bo w A4 to z tego co pamietam przyciski sa calkiem inne niz w polo 6N2. A co do 6R to nie mam pojecia, moze i pasowac, no ale to ie ten temat na 6R
[size=12px][/size]
Awatar użytkownika
gulczas783
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: gulczas783 »

Do 6n2 pasują przełączniki od Seata Ibizy, sam mam takie i tylko pinami się różnią. W Seacie są takie cieniutkie ale można dostać takie same jak w Polo i to za niższą cenę ;)
Awatar użytkownika
lokacztar
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: lokacztar »

[quote=""Marianoo""][quote=""lokacztar""]Panowie przegryzłem temat łatwo jest przerobic z Audi A4 kupiłem za 10 pln 20 min roboty i przełaczniki śmigaja .Trzeba rozebrać i przelutowac troche druk w przełączniku[/quote]
Tylko ze w opisie masz polo 6R, a temat dotyczy 6N2 i nie wiadomo o czym mowa. Bo w A4 to z tego co pamietam przyciski sa calkiem inne niz w polo 6N2. A co do 6R to nie mam pojecia, moze i pasowac, no ale to ie ten temat na 6R[/quote]

Kolego to ze mam 6R to nie znaczy ze niemam 6n2 :) a inny kolega widze pisal o przelacznikach z ibizy tylko ze maja cienkie piny, w mojej polowce tez mam a raczej mialem cienkie przed przerobka ( w polo 6n2 byly takie i takie)
Awatar użytkownika
Marianoo

Post autor: Marianoo »

W ibizie sa przyciski na cienkie piny i na grube, tak samo jak w polo. Tzn w polo w drzwiach pasazera przycisk na szerokie jest inny niz w ibizie na szerokie. A te na cienkie to sami wiecie jak ciezko je dostac:/ Ale czesto pomaga gruntowna regeneracja tego przycisku:)
[size=12px][/size]
x
xBLADEx
Newbie
Newbie

Post autor: xBLADEx »

Koledzy potrzebuje numer kompletnego przelacznika od strony kierowcy do 6n2 01r.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”