6N2 turzol

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
BuBu
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: BuBu »

[quote=""Olo""]Plany wielkie ale pewnie skończy się na wymianie rygielków i założeniu brewek[/quote]
plakowaniu wnętrze i kostek na lusterku wstecznym :buba:
Awatar użytkownika
Wojciechu
Członek honorowy
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

na to bym juz nie liczyl, turzol zawsze duzo gada...

...a potem robi jakies wydumki z polerowanym gwintem, wnetrzem w skórze i systemami odnowy lakieru...

dobre auto trafilo w dobre rece

dzisi sprzedalem 6R malzenstwu [pesel 41.....] maja 6N2. 2001, niebieski metallik 1.0 MPI. Salon Polska 53 000km. Stan jak nowy. chcieli 14 000... :/
I kierowca zlotu Bronisławów 2006
II kierowca zlotu Kozienice 2010
I auto zlotu Bronisławów 2006
II auto zlotu Ślesin 2007
BMW 330i @18" : http://www.youtube.com/watch?v=6k5OeCIZiFs
A3 1.8T@17" & Koni gewinde
[url=http://www.czekolandia.krakow.pl
Awatar użytkownika
Bart.
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bart. »

Turzol ile chcesz za to seryjne radyjko co siedzi teraz w tym polo, bo jak mniemam bedziesz wkladal jakies inne...
ObrazekObrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Bart-wawa""]Turzol ile chcesz za to seryjne radyjko co siedzi teraz w tym polo, bo jak mniemam bedziesz wkladal jakies inne...[/quote]

Hmm nie mam pojęcia w jakiej cenie te grajki chodzą. Zaproponuj coś pisząc na maila z profilu
Cudów z audio raczej nie będe robił. Fabryczna navi MFD + prosty system Focala + mały sub 8''. Może siakiś pre-amp żeby nie odseparować się od kiepawego sygnału jaki daje MFD.
Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

Bardzo ładna i zadbana seria. Co do planów, bardzo zacne i obyś szybko się z nimi uwinął. Swoją drogą mam nadzieję że przeczytam i oglądnę obszerną relacje z renowacji lakier na forum Kosmetykaaut.pl. Co do navi to myślę, że wiesz o tym w jaki sposób można na niej odtworzyć płytkę CD Audio?

PS. Dzięki za fotkę Polo :-).
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Liczę, że po modach będzie na czym zawiesić oko przejeżdżając obok Tęczy ;)
Jakie koło w planach do tego?
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

pewnie C2, czemu cie nie bylo u przemka dziś?
T
Toto
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Toto »

no i w końcu jest Polo, trochę zajęło szukanie jakiegoś godnego egzemplarzu, no ale nie było co się spieszyć...teraz tylko czekać na mody, ojjj będzie grubo jak wrzucisz silniczek i kompletne beżowe wnętrze do niego...z opisu widzę, że chyba jednak zmusisz się na zakup podłogi i podsufitki pod kolor w ASO? :) czekam z niecierpliwością na posty z opisem modów i obszerną fotorelacją, i oby ten temacik był tak samo ciekawy jak poprzedni... :good:
btw. stare Polo sprzedane czy co się z nim stało? :)
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.

Obrazek

[url=http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... =56&t=6865]Toto -
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote=""Toto""]no i w końcu jest Polo, trochę zajęło szukanie jakiegoś godnego egzemplarzu, no ale nie było co się spieszyć...teraz tylko czekać na mody, ojjj będzie grubo jak wrzucisz silniczek i kompletne beżowe wnętrze do niego[/quote]

Fakt, szukałem długo i się doczekałem :) Przy okazji wyciągnąłem z tego chociaż jakieś wnioski : chcesz auto idealne, kup nowe w salonie.
ten egzemplarz ma swoje wady, ale w gąszczu innych które oglądałem można było na nie przymknąć oko.
Blacharka jest na 4-kę - musze malnąć maskę i jedne drzwi. Minimalnie porysowana jest deska rozdzielcza nad schowkiem pasażera co mnie irytuje, i pewnie będe chciał coś z tym zrobić.
Mechanicznie auto jest tip-top, wszystkie podzespoły są jeszcze ori co mnie cieszy niezmiernie a przy okazji nieco łapie schiza bo przy wymianie filtrów okazało się, że były jeszcze wsadzone oryginalne więc nie wiadomo czy Francuz olewał sprawę czy też serwisował sie w aso...

[quote=""Toto""]z opisu widzę, że chyba jednak zmusisz się na zakup podłogi i podsufitki pod kolor w ASO? :)[/quote]
Jeżeli ori to niestety zostaje tylko ASO, o ile cenę wykładziny jeszcze jestem w stanie przełkąć to podsufitka kosztuje krocie. Podłogę zamówić chce w przyszłym miesiącu.

[quote=""Toto""]
btw. stare Polo sprzedane czy co się z nim stało? :)[/quote]
Na razie stoi, ale mam wielki dylemat co z nim robić...póki co opłaciłem OC na kolejny rok
Awatar użytkownika
Bart.
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Bart. »

Poszedł mail w sprawie radia.
ObrazekObrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

[quote=""turzol""]chcesz auto idealne, kup nowe w salonie.[/quote]
Nawet i tutaj czasami może być zonk, bo niejednokrotnie podczas transportu samochodów, szczególnie jeżeli są transportowane statkami, ulegają uszkodzeniom. Tak więc nie zawsze w salonie "nówka" jest idealna :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

tak jak i to zdanie
[quote=""turzol""]Przebieg 69tys jest sprawdzony i potwierdzony książką serwisową.[/quote]
książkę serwisową można zrobić od tak :) więc teraz jak szukam aut to nie zwracam na to uwagi, chyba ze juz cos konkretnego to można sprawdzić prawdziwoś takiej książki;)
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote=""damianese""]tak jak i to zdanie
[quote=""turzol""]Przebieg 69tys jest sprawdzony i potwierdzony książką serwisową.[/quote]
książkę serwisową można zrobić od tak :) więc teraz jak szukam aut to nie zwracam na to uwagi, chyba ze juz cos konkretnego to można sprawdzić prawdziwoś takiej książki;)[/quote]

Doskonale sobie z tego zdaje sprawę, ale tutaj przebieg jest na 100% realny, a świadczy o tym wiele rzeczy jak ori układ wydechowy (nietknięty przez rdze), ori elementy zawieszenia, amory (75% skuteczności), ori rozrząd, środek niezniszczony tzn. fotele, kiera, gałka nie są wytarte.
Poza tym głęboko w schowku znalazłem papier potwierdzający odbycie obowiązkowego badania technicznego, które zrobił poprzedni właściciel we Francji. Widnieje tam wpis z 11/2009 i wpisany jest przebieg 65400km. O tym papierze handlarz nawet nie wiedział :)
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Niestety auto dzisiaj wylądowało na lawecie kończąc tym samym mój weekend w górach...
Rozpadła się rolka odwracająca rozrządu - dokładniej ta z tworzywa .
Pasek główny lata jak szmata, nie wiem na razie z jakimi skutkami się to wiąże. Mechanik dopiero w poniedziałek zrzuci rozrząd i dokona dokładniejszych oględzin. Mam nadzieje, ze nie pociągnie to za sobą konieczności remontu
Dobrze, że nie stało się to w trasie tylko podczas odpalania auta na postoju,.
W ciągu 10minut udało się załatwić lawetę i odstawić auto na warsztat.
Musiałem na szybko szukać części do wymiany rozrządu i tutaj z pomocą przyszedł InterCars, który w soboty dość długo jest otwarty
Przy okazji podziękowania dla yanusha, który dobrał części i udzielił konkretnego rabatu

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

[quote=""JuStIcE""]Nawet i tutaj czasami może być zonk, bo niejednokrotnie podczas transportu samochodów, szczególnie jeżeli są transportowane statkami, ulegają uszkodzeniom. Tak więc nie zawsze w salonie "nówka" jest idealna [/quote]

akurat nawet i z fabryki niejednokrotnie wychodzi auto po blacharce, w fiacie np wgnieceń nie szpachlują tylko cynują.

autko widzialem prezęci sie bardzo ładnie, ale brzydko zrobiło z rozrzadem:( bedzie dobrze
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N2”