[quote=""Toto""]no i w końcu jest Polo, trochę zajęło szukanie jakiegoś godnego egzemplarzu, no ale nie było co się spieszyć...teraz tylko czekać na mody, ojjj będzie grubo jak wrzucisz silniczek i kompletne beżowe wnętrze do niego[/quote]
Fakt, szukałem długo i się doczekałem

Przy okazji wyciągnąłem z tego chociaż jakieś wnioski : chcesz auto idealne, kup nowe w salonie.
ten egzemplarz ma swoje wady, ale w gąszczu innych które oglądałem można było na nie przymknąć oko.
Blacharka jest na 4-kę - musze malnąć maskę i jedne drzwi. Minimalnie porysowana jest deska rozdzielcza nad schowkiem pasażera co mnie irytuje, i pewnie będe chciał coś z tym zrobić.
Mechanicznie auto jest tip-top, wszystkie podzespoły są jeszcze ori co mnie cieszy niezmiernie a przy okazji nieco łapie schiza bo przy wymianie filtrów okazało się, że były jeszcze wsadzone oryginalne więc nie wiadomo czy Francuz olewał sprawę czy też serwisował sie w aso...
[quote=""Toto""]z opisu widzę, że chyba jednak zmusisz się na zakup podłogi i podsufitki pod kolor w ASO?

[/quote]
Jeżeli ori to niestety zostaje tylko ASO, o ile cenę wykładziny jeszcze jestem w stanie przełkąć to podsufitka kosztuje krocie. Podłogę zamówić chce w przyszłym miesiącu.
[quote=""Toto""]
btw. stare Polo sprzedane czy co się z nim stało?

[/quote]
Na razie stoi, ale mam wielki dylemat co z nim robić...póki co opłaciłem OC na kolejny rok