michael511 - 6N GTI

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Post autor: michael511 »

[quote=""mateuszz117""]nie na handel moze :grin: ??[/quote]
Nie :grin:
Mein 6N GTI
...bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Dziś zamontowałem lampy tylne FK i boczne kierunki :grin:
Obrazek Obrazek Obrazek

Na montaż czekają jeszcze Angele Eyes FK z czerwonymi wkładami. Trochę z tym zabawy, bo wychodzi na to, że trzeba ciąć atrapę :angry:
Obrazek
Mein 6N GTI
Awatar użytkownika
Kamil88C
Swój
Swój

Post autor: Kamil88C »

Dlaczego nie spytałeś o poradę odnośnie zakupu?! :angry2: Forumowicze powiedzieliby Ci co to za lampy...
Awatar użytkownika
Olo
Wielebny

Post autor: Olo »

Lampy zupełnie nietrafione, szkoda, że nie zdecydowałeś się na serię z 6N2 + inpro z przodu. Szkoda GTI na takie coś.
It\'s like a death in the family.

W klubie od 22.03.2005.
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

O ile te przednie nawet, nawet to niestety tył tragiczny. :banghead:
Jak chciałeś czerwone mogłeś zainwestować w lampiony z 6n2 - szkoda robić wiejską skazę na legendzie jaką jest GTI :grin:
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""Olo""]Lampy zupełnie nietrafione, szkoda, że nie zdecydowałeś się na serię z 6N2 + inpro z przodu. Szkoda GTI na takie coś.[/quote]

chłopak zapewne młody jest, zapewne się jeszcze nawróci na słuszą drogę.
Szkoda tylko, że ćwiczy na wymierającej już powoli odmianie 6N :( To najbardziej boli bo GTI coraz mniej utrzymanych i nie skażonych ręką TJUNIGU
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Przednie lampy mi się widzą, ale tylne już nie. Prawdę mówiąc lampy tylne z 6N2 zrobiłyby lrpszą robotę i za 2x mniejszą kasę. No ale to nie moje auto i nie mi ma się podobać...
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

Mi się te lampy podobają, choć muszę powiedzieć, że jakość świecenia jest średnia. Od 6N2 też są ok, ale nie pasowałyby do przednich Angel Eyes. Zresztą prawie każdy tu ma tylne 6N2 i smoked front. I jak się czyta to forum, to wydaje się, że to jedyna słuszna koncepcja (moim zdaniem trochę nudna i już opatrzona). Jak ktoś zrobi coś innego, to zaraz jest krytyka, że wiocha. Chcę podkreślić, że nie zamierzam montować lusterek chromowanych M3, neonów pod podwoziem, chromowanych wycieraczek, naklejek na wlew paliwa, głośników w półce, spojlerów, sterczących chromowanych i podświetlanych wydechów itd.
Lampy póki co zostaną, zobaczę jak to będzie wyglądać po lakierowaniu samochodu. Z racji, że świecą średnio zakładam możliwość wymiany na inne, pasujące stylem do przednich (tu chętnie zobaczę Wasze propozycje), ale nie 6N2.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, 19:34 przez michael511, łącznie zmieniany 1 raz.
Mein 6N GTI
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Szczerze powiedziawszy to oprócz 6N2, Hella Black Magic czy Hella LED Black ja nie uznaję innych lamp. Owszem, są red&white, ale mi się one nie widzą. A lampki z 6N2 nie są złe, zobacz sobie na LyszyKa GTI :) To że dużo ludzi je ma, nie znaczy że nie wyglądają ładnie (może się opatrzyły, ale nadal przykuwają wzrok na 6N). Dobrze że nie idziesz w styl F&F, bo szkoda byłoby takiego wozu paprać wieśtuningiem :good:
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

[quote=""turzol""]chłopak zapewne młody jest, zapewne się jeszcze nawróci na słuszą drogę.
Szkoda tylko, że ćwiczy na wymierającej już powoli odmianie 6N :( To najbardziej boli bo GTI coraz mniej utrzymanych i nie skażonych ręką TJUNIGU[/quote]

Może i młody jestem, ale Polo to mój 4 samochód. Są różne wizje tuningu. Przejrzałem Twój temat, to zobaczyłem, że stawiasz tylko na oryginalne części od lepszych lub innych wersji plus ewentualnie dobra felga i gleba. Ja mam inną wizję i uważam, że nie jest taka straszna. Czy jest lepsza czy gorsza to odrębna kwestia. Nie chcę robić kolejnego leżącego na glebie lansowozu, a wykorzystać potencjał silnika i dokonać kilku zmian wizualnych. Jeden powie, że Twoje auto to totalna seria, bo lubi np. styl śródziemnomorski, inny powie, że jest pięknie zrobiony, bo zwróci uwagę na detale. Ile osób tyle opinii i zdań na temat tuningu.
Mein 6N GTI
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""michael511""]
Nie chcę robić kolejnego leżącego na glebie lansowozu, a wykorzystać potencjał silnika i dokonać kilku zmian wizualnych. [/quote]
Trzymam zatem za słowo ;) Ja zawsze mam obawy co do zmian wizualnych GTI - niby niczym z zewn. nie różni się od serii, ale pozostaje sentyment do tego modelu i każde odstępstwo od serii znoszę bardzo źle.
Silnik AJV to niewdzięczny temat jeżeli chodzi o wykrzesanie z niego dodatkowych zapasów mocy. Można się bawić, ale kosztem grubego portfela, tutaj każdy dodatkowy 1KM = sporo wydanego banknotu :)

Z nieseryjnych lamp do 6N jedyne słuszne to clary od in.pro , i nie chce cie na sile przekonywać bo sam do tego dojdziesz po pewnym czasie. Wszystko inne to niestety gnioty, źle wykonane, źle spasowane i co gorsza źle oświetlające drogę
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

Chłopak sam opisał spojlery neony nie ta bajka :) ma swoja dobra wizje obrana :) bd git majonez :) osobiscie ja za czerwienia w przednich lampach nie przepadam ;) ubie cale czarne :) tylne no moga być moga z projektem spasowac :)
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
Awatar użytkownika
michael511
Początkujący
Początkujący

[quote=""JuStIcE""]Prawdę mówiąc lampy tylne z 6N2 zrobiłyby lepszą robotę i za 2x mniejszą kasę. No ale to nie moje auto i nie mi ma się podobać...[/quote]
[quote=""JuStIcE""]A lampki z 6N2 nie są złe, zobacz sobie na LyszyKa GTI :) To że dużo ludzi je ma, nie znaczy że nie wyglądają ładnie (może się opatrzyły, ale nadal przykuwają wzrok na 6N).[/quote]
[quote=""_edi""]O ile te przednie nawet, nawet to niestety tył tragiczny. :banghead:
Jak chciałeś czerwone mogłeś zainwestować w lampiony z 6n2 - szkoda robić wiejską skazę na legendzie jaką jest GTI :grin:[/quote]

Heh, będą tylne 6N2. Już zakupione. Auto u lakiernika, niedługo zdjęcia po lakierowaniu całej budy i z nowymi lampami :grin:.
A tylne faktycznie do d... parują jak tylko trochę popada, niby FK, wydawałoby się dobra firma, a tu taka lipa. No i jeszcze to MADE IN TAIWAN... Będę je reklamował, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Tylko nie pisać, a nie mówiłem :grin:
Mein 6N GTI
Awatar użytkownika
Skoczi
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Skoczi »

no słuszna decyzja popieram kolegów forumowiczów :D
Zobaczysz, że przypadną Ci do gustu :grin:
i na pewno będą służyć :buba:

Pzdr :grin:
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »