[quote=""guesswhosback""]do tego z moim lakierem więc tylko biorę, montuję i jeżdżę[/quote]
mam nadzieję że spasuje- ale niestety raczej będzie inny odcień tak to już jest- musiałbyś zafundować polerkę zderzaków i budy- różne przebiegi- lata warstw stanu itp to wychodzi w takich rzeczach
Wiadomo że coś tam będzie różnicy ale nie trzeba będzie malować tylko polerka którą i tak na wiosnę planowałem. I to już taka konkretna którą nie będę robił tempem sam tylko oddam znajomemu lakiernikowi
Dzisiaj coś wrzucę. Po pracy jadę po zderzaki i montuje
[quote=""guesswhosback""]I to już taka konkretna którą nie będę robił tempem sam tylko oddam znajomemu lakiernikowi[/quote]
z tym lakiernikiem też byłbym ostrożny
sa 3 wyjścia
1. po cichutko podjedź do lakiernika i zobacz na czym pracuje <pasty>- i zobacz w słońcu jego dzieła na autach
2. odajesz magikom od fachowego detailingu
3. bierzesz się sam za to
innych opcji nie widzę no chyba że ktoś od nas z forum mieszka niedaleko a zajmuje się detalingiem
Znaczy się wiesz ja widziałem efekty pracy tego znajomego lakiernika już wcześniej też na polówce ale na zielonym metaliku nie perle i wyglądało ładnie również w słońcu. W sumie na spokojnie mamy dopiero marzec a w kwietniu kiedy będzie gwarancja że żaden śnieg nie spadnie, będę się zabierał za pucowanie
Zderzaki założone! Jutro wstawię zdjęcie. Nie potrzebna polerka bo w ogóle się nie odróżniają
Ale mam wieeelki problem... Miałem łatane dziury w bagażniku jedną na samym dnie pod kołem a drugą z prawej strony jakby na nadkolu i dalej mam mokro w bagażniku... Nie mam pojęcia którędy to może lecieć ale leci ostro bo wykładzina cała mokra a na wgłębieniu na koło widać zacieki jak woda płynie... :/ Gdzie to może lecieć do jasnej cholery? :/ Rozkręcałem całe wnętrze ale nic tam nie widzę...
od strony klapy nic nie cieknie? uszczelka nie jest sparciała? po lewej albo prawej stronie nad nadkolem od środka jest taki otwór zobacz czy tam masz sucho
dawaj zdjęcie;) w słońcu oglądałęś furkę po założeniu zderzaków?
Jak na złość dzisiaj nie ma słońca może później wyjdzie. Byłem nawet wczoraj na myjce żeby zobaczyć na czysto jak to wygląda i elegancko A to cieknięcie to jade do gościa który mi łatał tamte dziurki i niech coś wyczaruje.