Gwint problemy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
cinol
Początkujący
Początkujący

Post autor: cinol »

[quote=""Hiszp4n""]mam chyba to samo ale odczuwam to jak wpadnie w większą dziure albo studzienke, z przodu nic nie ucieknie a tył jak by lekko go pociągneło w lewo :) ale tak na mniejszych dziurach to jest normalnie. oczywiście mam mts-a z przodu max skręcony tył 2 cm gwintu zostało.[/quote]

Jakie koło, jakie masz ciśnienie z tyłu w oponach
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

jedno podstawowe pytanie - jak długo masz gwintowane zawieszenie :?:
Awatar użytkownika
cinol
Początkujący
Początkujący

[quote=""mario'""]jedno podstawowe pytanie - jak długo masz gwintowane zawieszenie :?:[/quote]

Tydzień :grin:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

To się jeszcze zdążysz przyzwyczaić :D
Miałem podobny problem jak wstawiłem gwint i na tył wskoczyły 195/45/15. Tył cały czas myszkował po drodze, a w koleinach była masakra. Z czasem się przyzwyczaisz, a po zmianie na wąskie laćki i wysoki zawias zdasz sobie sprawę jak bardzo popsułeś auto gwintem i szerokim laciem :jester:
Awatar użytkownika
cinol
Początkujący
Początkujący

[quote=""_edi""]To się jeszcze zdążysz przyzwyczaić :D
Miałem podobny problem jak wstawiłem gwint i na tył wskoczyły 195/45/15. Tył cały czas myszkował po drodze, a w koleinach była masakra. Z czasem się przyzwyczaisz, a po zmianie na wąskie laćki i wysoki zawias zdasz sobie sprawę jak bardzo popsułeś auto gwintem i szerokim laciem :jester:[/quote]

Ciśnienie zbiłem do 2,3 jest dużo lepiej ,z koleinami raczej nie będę miał problemów bo w IE jestem i tam gdzie jeżdżę są dobre drogi,a zamieniać na wąskie laćki i wysoki zawias nie mam zamiaru no chyba ,że do sprzedaży ,więc nie będę wiedział co popsułem :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”