[quote=""mareck""]Rost rat
A mi się podoba całkiem inna koncepcja.
Chętnie bym zobaczył środek auta.[/quote]
W środku za bardzo nic się jeszcze nie zmieniło plastiki jedynie poszły w czarny mat , doszły pokrętła wolfsburg edition i nad podświetlaniem pracuję

połowa auta cały czas rozebrana w środku , szukam fajnych foteli ale jeszcze nie wiem od czego będą w IE ciężko coś fajnego dorwać
[quote=""Przem0""]jak dla mnie to najlepsza by tu byla maska w kolorze, ale jeżeli już ją zdarłeś to dawaj w czarny mat i stal tak samo

[/quote]
Mam drugą w lakierze oryginalnym ,maska na razie zostanie ta bo mam dużo innych rzeczy do zrobienia ale felgi w szarym mi coś nie pasują ,pójdą chyba w czarny mat

na razie są tylko w podkładzie
Dziś byłem na geometrii kół

Autem nareszcie można jakoś jeździć

gwint z przodu poszedł jeszcze trochę w dół. Problemem są nadal opony już nie profil a sam naciąg opon mam dwie semperity i te naciąg mają ok i dwie jakiś tani szajs :-( zero naciągu balon jak nie wiem gdzie bym je nie założył to o coś ocierają .
Fotka auta .Z przodu semperit tył szajs profil opony ten sam tylko na sempericie zjadę jeszcze w dół a na tych drugich to tylko w górę mogę iść :blush2: Gwint ustawiony był na seryjnych kołach przód niżej od tyłu jakieś 5mm mierzone przy progach
naciąg opon semperit

te drugie