[quote=""wojtsen1""]widzę , że pare fajnych fantow tu masz

ale skoro lecisz w dobrym kierunku to po co Ci jakieś folie na szybach , okleina carbon i niebieskie światełka :scratch: zawias - musisz kupić gwint najpierw , bo na tym można dopiero robić air , a koło bbs

powodzenia , ja już szukam RS od 2 lat w 5x100 i jedyne jakie ostatnio były poszły za 6k

[/quote]
No więc tak folia daje mi większy "komfort" nie widać co zostawiam na kanapie i nikt nie zagląda do środka, oryginalne oświetlenie nie pasowało do niczego zegary i radio na niebiesko a przyciski na czerwono to gdzie tu żółty pasuje? w polo nie występował carbon który np w passacie bardzo mnie się podobał, a wszystkie polówki maja czarny plastik i przez to nie ma odrębności (aluminium z GTI jest strasznie drogie i jakoś mi jeszcze nie spasowało) to jedyna zmianą była folia lub lakier wybrałem folie (najbardziej podobał mi się carbon), bo można ją łatwo zmienić jak się znudzi. A to, że najpierw musi być gwint to od dawna wiedziałem chociaż są sposoby nawet bez gwintu ale chce mieć większa regulacje. A felgi już znalazłem.