Raf.ik-Polo 9N...TDI Aktualizacja str.5

Tutaj możesz oglądnąć najładniejsze klubowe auta

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Witek6935
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Witek6935 »

no.. Zacna Polcia :D Widać dużo sumiennej pracy :D

Mam pytanie: Gdzie udało Ci się dorwać schowek na okulary? Ile taki przydany bajer kosztuje? :)

Powodzenia w dalszym modzeniu.
Awatar użytkownika
Raf.ik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Raf.ik »

[quote=""Witek6935""]...Mam pytanie: Gdzie udało Ci się dorwać schowek na okulary? Ile taki przydany bajer kosztuje? :)...[/quote]

Schowek dorwałem na jakiejś aukcji i kosztował około 90zł z przesyłką (udało mi się dorwać w stanie idealnym). :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: wojtsen1 »

widzę , że pare fajnych fantow tu masz :D ale skoro lecisz w dobrym kierunku to po co Ci jakieś folie na szybach , okleina carbon i niebieskie światełka :scratch: zawias - musisz kupić gwint najpierw , bo na tym można dopiero robić air , a koło bbs :D powodzenia , ja już szukam RS od 2 lat w 5x100 i jedyne jakie ostatnio były poszły za 6k :P
Awatar użytkownika
Raf.ik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""wojtsen1""]widzę , że pare fajnych fantow tu masz :D ale skoro lecisz w dobrym kierunku to po co Ci jakieś folie na szybach , okleina carbon i niebieskie światełka :scratch: zawias - musisz kupić gwint najpierw , bo na tym można dopiero robić air , a koło bbs :D powodzenia , ja już szukam RS od 2 lat w 5x100 i jedyne jakie ostatnio były poszły za 6k :P[/quote]

No więc tak folia daje mi większy "komfort" nie widać co zostawiam na kanapie i nikt nie zagląda do środka, oryginalne oświetlenie nie pasowało do niczego zegary i radio na niebiesko a przyciski na czerwono to gdzie tu żółty pasuje? w polo nie występował carbon który np w passacie bardzo mnie się podobał, a wszystkie polówki maja czarny plastik i przez to nie ma odrębności (aluminium z GTI jest strasznie drogie i jakoś mi jeszcze nie spasowało) to jedyna zmianą była folia lub lakier wybrałem folie (najbardziej podobał mi się carbon), bo można ją łatwo zmienić jak się znudzi. A to, że najpierw musi być gwint to od dawna wiedziałem chociaż są sposoby nawet bez gwintu ale chce mieć większa regulacje. A felgi już znalazłem. :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

a jakie fele będą ? :P no i powodzenia bo baza jest fajna :) ale zobaczysz , że ściągniesz folię prędzej czy później jeśli chcesz robić wow :D
Awatar użytkownika
Raf.ik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""wojtsen1""]a jakie fele będą ? :P no i powodzenia bo baza jest fajna :) ale zobaczysz , że ściągniesz folię prędzej czy później jeśli chcesz robić wow :D[/quote]

Felgi są tajemnicą, wybrane z tych BBS'ów które oferował VW. A folie pewnie będę zrywał ale tylko po to żeby założyć ciemniejsza, bo tą kupowałem bo na fotkach wyglądała ciemniej. :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kubrick
Fanatyk
Fanatyk
Kontakt:

Post autor: Kubrick »

Raf.ik, znajomy ma na golfie III GTI BBS'y ori w 16 calach - moze bedzie sie chcial pozbyc ;)
Awatar użytkownika
Raf.ik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""Kubrick""]Raf.ik, znajomy ma na golfie III GTI BBS'y ori w 16 calach - moze bedzie sie chcial pozbyc ;)[/quote]

Właśnie o to mi chodzi, jakbyś coś wiedział to powiedz. Dzięki :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

gratuluję awansu do projektów zaawansowanych - temat przeniesiony :)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Gratki awansu! 9nki rosną w siłę ;)
Już jest grubo, a widzę że będzie jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

[quote=""Raf.ik""]Schowek dorwałem na jakiejś aukcji i kosztował około 90zł z przesyłką (udało mi się dorwać w stanie idealnym). [/quote]

Za 109 można kupić nowy oryginał w ASO (z Gofra 4), wiem bo sam sobie taki do skodilatora sprawiłem :)

Gratki awansu - trzymaj poziom i nie obniżaj lotów :oki:
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

Coś się dzieje ? jakiś aktual ?

i mam nadzieję , że nie zawitają tu żadne ori bbsy tylko porządne tłuste koło :?
Awatar użytkownika
Raf.ik
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

[quote=""wojtsen1""]Coś się dzieje ? jakiś aktual ?

i mam nadzieję , że nie zawitają tu żadne ori bbsy tylko porządne tłuste koło :?[/quote]

Pracuje nad nowym programem i nowym Intercoolerem jak skończę to zamieszczę aktualizacje. A koło chce oryginalne bo auto ma być niepozorne. :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtsen1
Zainteresowany
Zainteresowany

jak kto woli :D z 1.4 nie zrobisz sleepera :D więc po co CI niepozorność :D chyba że jakiś swap :P Ori koło szału nie zrobi :P
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

No tutaj to ja bym widział ARL pomodzonego na jakieś 200 kucyków, to by dopiero śmigało :D Kolega z VAG-Podkarpacie ma Gofra 2 z klekotem 1.6 pod maską, a niejedno GTI zawstydził i dalej modzi :P I to jest dopiero sleeper :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty zaawansowane”