Havocki

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

Post autor: havocki »

hehe a pewnie wszyscy nie raz kupowali cos na allegro do 'tjuningu', co do neonwo napisalem ze sa i? widac ze swiec nie bo nie wlaczam poniewaz zamontowali mi mechanicy jako gratis bo duuuzo czasu u nich spedzilem. Pisanie tekstow ze to wiejski tuning to troche chyba nie na miejscu bo wiesniaka nie bylo by stac wsadzic rownowartosc ceny samochodu w ten ze samochod. Owszem jest kilka alementow ktre pewnie zmienie lub dodad np lifty do maski i nowy felunek a moze poprsotu zal wam dupe sciska ze niemozecie sie lansowac bo macie 'serie' ;P
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

[quote=""havocki""]hehe a pewnie wszyscy nie raz kupowali cos na allegro do 'tjuningu', co do neonwo napisalem ze sa i? widac ze swiec nie bo nie wlaczam poniewaz zamontowali mi mechanicy jako gratis bo duuuzo czasu u nich spedzilem. Pisanie tekstow ze to wiejski tuning to troche chyba nie na miejscu bo wiesniaka nie bylo by stac wsadzic rownowartosc ceny samochodu w ten ze samochod. Owszem jest kilka alementow ktre pewnie zmienie lub dodad np lifty do maski i nowy felunek a moze poprsotu zal wam dupe sciska ze niemozecie sie lansowac bo macie 'serie' ;P[/quote]

Masz racje, do lansu pod remizą ten wóz sie nadaje znakomicie. Lansu dopełnia nagłośnienie VOJSKRAFT :)
Piszesz, że wsadziłeś w przeróbki równowartość auta - to tylko świadczy o twoim podejściu do tuningu . Są tutaj ludzie ktorzy wsadzili w Polo 50tys i o tym głośno nie mówią bo wolą jeździć "serią" zdobywając kolejne laury na zlotach, a nie lansować sie klauno-wozem obwieszonym laminatem i ociekającym szpachlą.
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

jak to mozliwe ze ktos wsadza 50tys zl a samochod dalej wyglada jak seria? ogolnie widac jak bardzo mocno polska mentalnosc jest poroniona wszystkie polowki zeby byly zaakceptowane musza miec glebe no tak wkoncu mamy cudowne drogi, musza byc twarde jak pyta renifera no fakt lupisz jak cie wytelepie na polskiej drodze, musisz miec bbs'y z 300stoma sprzychami bo to niby ladne ale... przeciez wszyscy maja juz takie to co to za tuning skoro cos zamienia sie w standard? no i oczywiscie wszyscy musza miec dymione albo foliowane swiatla hella bo jak ze by inaczej nie kupowac nigdzie tylko najlepiej samemu siedziec i dlubac a jak ktos juz kupi inne to wiocha? zdezak kupic najlepiej od nowszego modelu zeby 'niby nowszy' byl i to jest tuning? obicie siedzen derma tez jest ekstra lol a co masz do voicekrafta? slyszales kiedys te glosniki ze sie wypowiadasz albo wiesz jaki model mam? raczej nie tak mysle. Wiec zanim ktos napisze ze wiejski tuning niech napierw sam zrewiduje samego siebie czy nie jest wiesniakiem i czy samemu nie zrobil wiochy bo moze mu sie wydawac jest ok, a fakt bedzie inny. Prawda jest taka ze o gustach sie nie dyskutuje jednemu podoba sie cos innego a kolejnej osobie podoba sie cos zupelnie innego to kwesta gustu wiem cos o tym bo jestem grafikiem i nigdy nie uwazalem ze niemozna miec gustu poprsotu ktos lubi cos czego ty nie lubisz i tyle dlatego ogolnie ten temat jak zakrecony
Awatar użytkownika
BaTuS
2fast...
Kontakt:

Post autor: BaTuS »

Panowie, troszke sie zapedzacie, narazie polecialy posty ale dalsza kontynuacja sporu zaowocuje ostrzezeniami
Z
ZIELE
Newbie
Newbie

Post autor: ZIELE »

havockia ta Twoja polówka to nie stała do sprzedania z dwa tygodnie temu w Rędzinach w "mini-komisie" przy przy drodze na Radomsko ??
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

Widze ze wiekszosc z nas,uzytkownikow forum, widzialoby to autko zupelnie inaczej zrobione niz ono jest.....sa dobre i zle strony tego co kolega w aucie zrobil,ale nie da sie ukryc ze sporo w nie pracy wlozyl i to trzeba docenic :) i jesli On sam czuje sie dobrze we wlasnym aucie to najwazniejsze :) i nie ma po co rozpisywac sie na temat wiejskiego czy innego tuningu.Kolega "damianese" najlepiej napisal co jest wedlug Niego na plus co na minus i tak chyba powinny wygladac wypowiedzi w tych naszych stylingowych tematach :) bo nie sztuka jest napisac komus "tragedia" ...
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
kjub
Początkujący
Początkujący

Post autor: kjub »

havocki słowa krytyki też trzeba umieć przyjąć. wg ciebie zrobiłeś coś zajebistego ze zwykłego auta a wg mnie i innych zrobiłeś wieśniacką choinkę w której każda część jest w innym odcieniu, poprzyklejałeś zdesie, progi modne kilka lat temu więc się nie dziw.
Pokazujesz auto to oczekuj, że kilka osób sobie nad nim zrobi dobrze a kilka zarzyga ci maske i wsio. :thumbsup:
Awatar użytkownika
aniula24
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: aniula24 »

tak,slowa krytyki tez trzeba umiec przyjac,tylko niech ta krytyka nie bedzie chamska...
Awatar użytkownika
kjub
Początkujący
Początkujący

Post autor: kjub »

wszedzie wiadomo, że era plastik-fantastik odeszła w niepamięć. A jak ktoś sobie o tym przypomina teraz to mamy takie efekty.
Awatar użytkownika
havocki
Newbie
Newbie
Kontakt:

[quote=""ZIELE""]havockia ta Twoja polówka to nie stała do sprzedania z dwa tygodnie temu w Rędzinach w "mini-komisie" przy przy drodze na Radomsko ??[/quote]

nie to nie moja polowka bo obecnie mieszkam razem z pola za granica :)
a teraz jak na zlosc innym powiem co bede jeszcze robic ;P obnizam, utwardzam, zmiana felg na 15stki z niskoprofilowymi oponami najlepiej i duzo techniczno-silnikowych jak np. splanowanie glowicy itp... Dla niektorych turbowiesniak ale to nadal ja nie robie czegos dla kogos tylko i wylacznie dla siebie samego nie pod publike lub oklaskow :) Jak ktos chce zrobic sklep internetowych lub strone to zapraszam na www.havok.pl mam nadzieje ze strony robie ladniejsze niz moduje samochody ;P
Awatar użytkownika
blade13
Początkujący
Początkujący

Post autor: blade13 »

Grafika bajka, tez bym chcial tak potrafic :)
Member since 2006...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazzi
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mazzi »

Witam!

Widać, że włożyłeś sporo czasu i pracy w wozik - gratuluje wytrwałości!

Z góry mówię, że Polo MI się NIE podoba - kwestia gustu.

Chciałbym tylko sprostować parę wypowiedzi łapiąc za słówka;

Tuning - jest to nadanie autu wyglądu innego niż fabryczne - dodanie tzw. "bajerów". Napisałeś, że nie chcesz aby auto było takie jak wszystkie inne to wytłumacz mi, po co Ci nakładki na progi z którymi 99% "tuningowców maluchów" zaczynała przygodę?

Swoją drogą - ja swojego auta nie tuningowałem lecz stylizowałem pod siebie i po części publike - tak aby było ciut inne od serii lecz znów nie rzucało się gwałtownie w oczy a już na 100% nie wywoływało odruchów wymiotnych (nie mówię teraz o Twoim aucie - żeby było jasne!).

Pytanie nr. 2 - na jakiej zasadzie działa Twoja przeróbka? Jak jest zrobiona i co daje - ilość kucyków, spalanie etc?! Pytam o gaźniki :)

Pozdrawiam
Mazzi
I\'m back!

Polo by Mazzi
Awatar użytkownika
Anioł
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Anioł »

:good: niezłe autko i ciekawy wlocik:)
ObrazekŻycie, to ostry miecz na którym Bóg napisał]"walcz, kochaj, cierp"
ODPOWIEDZ