POLO MARCA 2011 - ROLI polo 6n

Tu znajdziesz wygrane samochody, głosowania, zgłoszenia

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""Deska""]Możesz edytować odrazu swojego posta z płaczem... i zapamiętać sobie że najpierw się pyta dlaczego a nie pier... głupoty.
Bo widzę, że Ci to najlepiej wychodzi.[/quote]
Good job man! Kultura przede wszystkim - pokazałeś klasę teraz :)
Z takimi modami nie ma się co dziwić, że stali użytkownicy znikają.

JuStIcE nie mam ochoty się z nikim kłócić, czy napinać z Deską, tylko śmieszy mnie hipokryzja niektórych użytkowników (a nawet modów - w tym przypadku Deski). Na zlocie miał zlewkę, że miałem pseudopolerkę pałertechów, a okazało się że błyszczące ranty Deski to przyklejona folia :lol:
Rozumiem jakby takie fochy stawiał któryś z forumowych "perfekcjonistów" (chociaż w autach niektórych też idzie znaleźć ładne druty) no ale...

Druga sprawa, że Roliego zweryfikuje rzeczywistość. Jak nie spoty/zloty VWPKP to ekipa, która będzie naglebie.fest.

EOT z mojej strony.
Awatar użytkownika
Roli
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Roli »

nigdy nie ukrywałem tego iż auto wymaga całkowitego malowania.. no ale na chwile obecną niemam na to kasy i malowanie bedzię dopiero po tym sezonie.. tyle.....

a czy ktoś ma dobre zdanie czy złe... lotto mi to nie bede sie dolowac z tego powodu bo auto robie pod siebie a nie pod kogos innego.. moglem zostawic jakies inne felgi i pomalowac auto ale zdecydowalem ze w pierwszej kolejnosci idzie koło.... tyle.... :yahoo:
sezon 2011
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420

\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

Roli uznanie za polo miesiaca jest grubo jak zwykle a co deski to odezwalem sie juz w jego temacie :)
Awatar użytkownika
ore83
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ore83 »

gratulacje za polo miesiąca, należą się, ale popieram zdanie deski auto na żywca wyglądało okropnie, jeśli otworzycie zdjęcia w dużym rozmiarze to zobaczycie że nie jest piękne (nie obrażając nikogo), a co do czepialstwa to w większości aut można się czegoś dopatrzyć
Grupa ZachodniopomorskaVWielkopolska
mein polo 86c2f

kozienice 2010
wilcze laski 2010 1 zlot cultstyle.pl

2 miejsce 1/4 mili k
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Roli

gratuluję tytułu- mam nadzieję że to cię jeszcze bardziej zmotywuje do detailingu- bo jest potencjał
Deska
przyklej jeszcze folie na maskę- jeden mod na sezon wystarczy :blind:
Awatar użytkownika
Roli
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Roli »

ore83
jak napisaęłm wcześniej nie ukrywam że malowanie jest potrzebe.. poporstu brak na chwile obecną kasy na to...
wychodzą gdzie niegdzie ogniska rdzy.. itp....
nie mam zamiaru malować tylko elementów lecz całość wiec odłożone to jest w czasie....
sezon 2011
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420

\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Awatar użytkownika
ore83
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ore83 »

[quote=""Roli""]nie mam zamiaru malować tylko elementów lecz całość wiec odłożone to jest w czasie....
[/quote]
to powodzonka i trzymam kciuki
Grupa ZachodniopomorskaVWielkopolska
mein polo 86c2f

kozienice 2010
wilcze laski 2010 1 zlot cultstyle.pl

2 miejsce 1/4 mili k
Awatar użytkownika
emce
Newbie
Newbie

Post autor: emce »

gratulacje, taka gleba u mnie też by się przydała :victory:
Obrazek
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Ja też gratuluje, nie wiem jak auto wygląda na żywo ale koncepcja jest dobra.

Jak czytam niektóre wypowiedzi to mnie krew zalewa....

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

pamiętajcie wszyscy!
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Goozik
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: Goozik »

Jak dzieci w piaskownicy :rotfl:
Awatar użytkownika
ko zack
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: ko zack »

deaka duzo gada a sam nie pokazuje ideału. jak dla mnie roli zasługuje na tytuł. tu chodzi o reprezentatywne foto. ocezni go rzeczywistosc. ale jezeli w planach jest malowanie całego autka to moze to poczekac bo kasa na to idzie nie mała.

PS. deska jestem ciekawy obejrzec twoje autko na majówce. u kazdego sie zdarzaja poslizgniecia i nie kazdy ma miliardy zeby połorzyc na tjun odrazu
C
Cinal
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Cinal »

Wracajac co malowania auta to moje moze nie jest ulepione ale przyznaje sie był malowany osobno kazdy element. podczas lakierowania wydawało sie ze trzeba bedzie szpachlowac tylko w 2 miejscach a jak widzieliscie u mnie jest tona szpachli i podkladu ludzie to sa auta które maja ladnie wyglądac a jednocześnie nam słuzyć a nie ze zrobimy autka na cacy i jezdzimy nimi tylko na zloty ..... :commando: wiadomo kazdy ma swoje prawo do coraz do lepszych rozwiazan inni szybciej inni wolniej . ale czy o to chodzi w klubie ?? jestesmy tu aby sobie pomagac i doradzatc a nie obrazac ze on ma rdze i nie moze startowac w konkursie ... poprostu klub DEMOKRATYCZNIE wybrał jego auto na autko Marca a to co on ma w planach to tez wplywa na ocene przynjamniej moja bo nie oceniam auta na stan dzisiejszy tylko na to ile ktos wkłada do tego secra.... bo KLUB to osoby pasonujace sie tym i pomagajace wspierające w trudnych chwilach. moje osobiste zdanie ale i tak po tym znajde sobie jakis wrogów tak zawsze jest.

Wiec pomimo duzej ilosci rdzy i jakis tak jeszcze ubytków. GRATULUJE BO WYGRAŁES :p :thumbsup:
Moje autko :) [Polóweczka] Niebieska bestia

ŚLESIN 2011
Dzierżązna 2011
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polo Miesiąca”