Czesio doszy lampy tyl

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: czesio »

[quote=""Ciapek01""]czesio. dzieki za filmik. a powiedz mi jeszcze jedno co do tego mugena. bo widzisz ja mam ten mini mugen bez silencera (wczesniejsze autko mailem male to pasowal) powiedz mi jak to wyglada na polowce? tlumik jest niezaduzy w stosunku do auta? tzn nie wyglada jakby tlumik byl przeskalowany w sotusnku do auta? planuje tez obnizyc autko na springach 40/40 (aluski mam 15 ) mylslisz ze bedzie oka z tylm tlumiczkiem? tzn jest stosunowo duzo miejsca na tlumiczes plus gleba?[/quote]

powiem ci tak żeby zamatować mojego mugena to musiałem kopić jedna opaskę i wpasować w ta gumę a drugi hak który wchodzi w ta gumę amortyzującą to musiałem dospawać oczywiście tez trzeba było wyciąć dziurę w zderzaku bo jak bym dal pod zderzak to ja bym haczył a mam go wysoko czyli jak chcesz niżej to wydech jak najwyżej
T
Tazi0
Newbie
Newbie

Post autor: Tazi0 »

Piękna Poli. ;-) Powiedz mi, te światła z tyłu to samo przyciemniałeś ? Czy kupiłeś takie ? :)
Awatar użytkownika
czesio
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: czesio »

[quote=""Tazi0""]Piękna Poli. ;-) Powiedz mi, te światła z tyłu to samo przyciemniałeś ? Czy kupiłeś takie ? :)[/quote]
a powiem ci ze ja sam i kuzyn ale to jest folia czarna z przepuszczalnością światła 95% i było ciężko bo nasze lampy tylnie od polówki maja bardzo fajny kształt i kosmicznie są zagięte na jeden arkusz z którego dało by rade okleić cztery lampy okleiliśmy dwie dwa się zmarnowały ale idzie wystarczy suszarka;
http://www.allegro.pl/item629137359_fol ... _2009.html

tu masz przykład ale te przepuszczają 97% czyli jest ok za mną policja ostatni jechała i gra gitara .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane/ kasacja”