[quote=""Skfarek""]Ps. nie drażnij moda zmień zdjęcia na miniaturki [/quote]
czemu niby miał bym drażnić tym moda?? fotki są w rozmiarze dedykowanym dla forum.
Dotarły do mnie amorki mts technix oraz odebrałem w końcu okucia od tokarza i od razu zabrałem się za robotę, jeden amorek jest już prawie skończony, brakuje tylko pierścieni wzmacniających poduchy.
Derby zacne, w mojej okolicy jezdzi babka derby 2f, chcialem kupic ale nie sprzeda go do dzisiaj, dobrze zmodzony airride, tylko szkoda ze opiera sie na oponie...
Powiem szczerze że polo derby nigdy nie widziałem aż do dzisiaj No ogólnie widzę że fajnie zamodziłeś z tym airride-m i kołem. Fajnie się to w kupie prezentuje :cool2:
Kumpel miał identyczne, czerwone i z tym samym silnikiem, wnętrzem itd. Na ats 8cali robiło robote, ale nie zeszedł nisko bo dość mocno wystawał przód. Generalnie derby robi robote na takiej glebie
Dość długo nic się nie działo w temacie, a tu polo prawie skończone, zrobiłem polerkę i małą sesyjkę.
Kółka które docelowo miały być okazały się za małe i wpadły 14" szerokie stalówki pomalowane na czarno z oponkami 155/55 oraz 195/45.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 19:27 przez cegles, łącznie zmieniany 1 raz.
widzialem juz takie derbiaki bez zdesia i wygladalo dosyc fajnie. Jakbys wygladzil miejsce na slizgi, wydech troszke schowal to mogloby byc nawet ok. Ale ori tez fajnie, moze zdesie w polkolor dac?