[quote=""Mazzi""]Panowie - spokojnie... Ja nie w temacie więc pytam
Dzisiaj jeździłem po MM, Saturn i mniejsze firmy Car-Audio - oto relacje...
1) Jeśli chodzi o przód to jeden ze sklepów (który nie prowadzi sprzedaży produktów tej firmy!) zaproponował mi żebym rozejrzał się za zestawem na przód dokładnie takim -->
klick[/quote]
Możesz podać nazwę sklepu na PW?
BTW nie tykaj tych Buszmenów
[quote=""Mazzi""]
2) Co do sub'a - nasłuchałem się dzisiaj tub i skrzynek Blaupunkt, JBL, Pyle, oraz Clarion (wszystkie taniochy - powiedzmy do 300 zł - prócz Clarion'ka). Szczerze to większej różnicy w nich nie zauważyłem - napierdzielały tak fajniutko, że już chciałem brać ale postanowiłem uzgodnić zakup z Wami

[/quote]
Oprócz "napierdzielania" nie spodziewaj się nic więcej od produktów wystawionych w MM, Saturn
Pojedź do sklepu CA z prawdziwego zdarzenia, gdzie nie handluje się chłamem
Jesteś z Poznania więc masz pod nosem Audiocomplex -->
http://www.audiocomplex.com.pl/
[quote=""Mazzi""]
Najbardziej zabiła mnie cena - w sklepie z montażem chcą za tube Pyle + wzmak Crunch 650 zł - śmiech na sali bo ten sam towar z okablowaniem mam za 400 na allegro! :rotfl: [/quote]
To kup Pan na allebazarze, a potem płacz kiedy sprzęt padnie a ty nie będziesz mógł wyegzekwować swoich praw.
Poza tym weź pod uwagę wyższą marżę sklepu oraz koszt usługi montażu.
[quote=""Mazzi""]
Ciężka sprawa z tym CA - chyba zostanę przy seryjnych głośniczkach bo za nic w świecie nie wiem co kupić aby było tanio i dobrze - tak się chyba jednak nie da...
[/quote]
To będzie najlepsze rozwiazanie, chyba że zmienisz nastawienie do tych spraw