[quote=""SkoreK""]Super thx za info Widzę, że masz doświadczenie to powiedz ile tak mniej więcej mat potrzebuje na obklejenie blachy + tapicerki? [/quote]
To już musisz sam wyliczyć
Co do mat Sinuslive - są 2 wersje
ADM
ADM2s - niestety mniej materiału, "szczuplejsza", ogólnie gorsza od ADM.
a ja mam z kolei takie pytanie dotyczace wygluszania drzwi w polo2f... mam panele glosnikowe do drzwi przykrecane do boczkow i przy wiekszym basie dochodza mnie nieporządane dzwieki... wiec chcial bym panele zrobic przykrecane bezposrednio do drzwi co w znacznym stopniu zlikwiduje nieporządane wibracje itp... ale... glosnik bedzie poza ta cala folia ktora zabezpiecza wnetrze przed dostawaniem sie wody z drzwi... jak polecacie rzwiazac ten problem? drzwi od srodka oklejac matami? zaklejac otwory w drzwiach od strony słupka "B" czy je zostawic? i jak z otworami odpływowymi w drzwiach? chce to zrobić raz i na długi czas wiec licze na kazda dobra sugestie jesli nie w temacie to chociaz na PW
pozdr
Witam. Podczas słuchania muzyki, przy zwiększonym basie, od strony pasażera słychać drżenie boków tapicerki, szyby czy bóg wie co? Co można zaradzić na to dziadostwo. Co ciekawe od strony kierowcy ideał. Pomocy !
Poluzowanie tapicerki, głośników, dystansów... dużo możliwości.
Może już sam głośnik ma dosyć?
Trzeba by rozebrać i zobaczyć co tam masz luźnego;)
Najlepszym sposobem będzie przy okazji wytłumienie tych drzwi, raz porządnie zrobić i po kłopocie.
tam jest wiele "bezpanskich" elementow ktore lubia zagrac na boczku, jak drzwi nie sa wytlumione, najlepiej wytlumic drzwi, i miedzy wytlumienie a boczek napchać watoliny. Bedzie lepiej gralo a poza tym zrobi sie nieco ciszej no i najwazniejsze ustana irytujace wibracje.
[quote=""krzychoo""]Dzięki serdeczne za radę. Mam zamiar w najbliższym czasie zmienić głosniki z przodu, więc od razu wytłumię sobie boki. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam[/quote]
Będę miał do sprzedania u-Dimension EL Comp 6 takie jak te