Krauziakowy Classic

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Gepard
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Gepard »

No zszedł ładnie na zol :)
POLO CLASSIC - Maluch wsród Limuzyn
2012 Ślesin
2013 Ślesin
2014 Ślesin
Awatar użytkownika
Krauziak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Krauziak »

Przy zmianie "butow" dokladniej go wyreguluje,to znaczy podniose troszke tyl ,bo przez mniejsze nadkola wydaje sie jakbym w bagazniku mial 100kg kartofli :agresyw: . Mam na oku pare modeli klasycznych bbs'ow w bardzo dobrych pieniadzach,wiec czekac tylko na matki boskiej :D.Wiekszy rebus bedzie z oponami,chce 195/45/15 ,tylko nie wiem czy brac cos bardzo twardego,czy moze cos bardziej pod"komfort" . Jedyny model z jakim mialem stycznosc ,z tych "sportowych" to nankang .. Moze cos mi koledzy doradzicie ?:).

Kolejna mala fotka ;)

Obrazek

EDIT 03.06.14

Pola doczekala sie w koncu nowych kapci :). Sa to oryginalne felgi z golfa 2 "le castellet" .Oponki 185/60/14. Z przodu kierunkowe japonczyki ..jakis podwykonawca TOYO,czyli calkiem niezle ;). Tyl za to continental eco contact 3 :). Felgi w calkiem fajnym stanie,oklejone poki co folia,ale pojda w polerke. Od razu zostala ustawiona zbierznosc jak i katy przednich kol. Zostalo tylko zalac swiezy olej ,zrobic okladziny + swiezy plyn hamulcowy :)

Po przegladzie przod usiadzie jeszcze nizej ,poki co musi zostac tak jak jest :)

Fotka Pogladowa poki co

Obrazek
VW Polo Classic 6KV 1999r 1.4 8v
Awatar użytkownika
Krauziak
Raczkujący
Raczkujący

Post pod postem ale co tam... :E Po 2tys km gwint ladnie sie ulozyl..Jestem mega zaskoczony tym ze w ogole nie mam efektu "taczki". W trakcie jazdy mozna zapomniec ze jedzie sie na gwincie . Z aktualnosci wlecialo nowe sprzeglo,hamulce ogarniete wraz z plynem. Niestety,musze wstawic katalizator ,poniewaz nie przeszedl przegladu :E, na jalowym spaliny ok ,pod obciazeniem 2x ponad norme :E. Wlecialy tez opony Uniroyal rainsport 2 w rozmiarze 195/45/14 ,i automatycznie auto poszlo w dol .Na podnosnik wjechac wjade,ale o wyjezdzie moge zapomniec... :E.Jestem w trakcie poszukiwania zestawu odseparowanego na przod..W oko wpadl mi model Alpine SPG-17CS.Dobrze wygladaja na papierze,jak i brzmienie bardzo fajne.Na przelomie WrzesniaPazdziernika auto trafi do lakiernika na poprawki (o ile fundusze pozwola :E ).Do zrobienia drzwi,tylne nadkole i przedni zderzak (tak ja kupilem).Jestem tez w trakcie poszukiwania foteli recaro z golfa3 GTI .Pasuja w 100% :)To by bylo na tyle :E Fotki tak na szybko :)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

za wąsko ale fajnie,że nisko ! Bo mało dobych Classic - ów
Obrazek
Awatar użytkownika
Krauziak
Raczkujący
Raczkujący

Na tyl wleca dystanse :).Jezeli cos mi odwali to na przyszly sezon wejdzie inne szersze kolo :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Classic/Variant”