Przesyłka Dzięki chalabala
Musze jeszcze czekać tydzień na dokumenty potrzebne do zapisania się na egzamin , potem tydzień na sam egzamin i jeśli zdam to tydzień na prawko
Dzięki xdavvex, w końcu mam prawko Fajnie lata się automatem
Wpadły głośniki :
Zobaczymy jak to będzie grało , myślę jeszcze nad wzmacniaczem
A kierunek raz działa dobrze , a raz nie :niewiem: Zauważyłem , że z przodu się nie świeci więc zmieniłem żarówkę i nadal to samo ? ( pewnie kabelek gdzieś się przetarł )
Ale co tam ferie się zaczęły więc będę miał sporo czasu na zabawę :yahoo:
Audio ogarnięte. Brakuje tylko jakiegoś subwoofera ale to z czasem
Przerobione boczki , tweetery ukryte w desce ... Wygląda jak w oryginał a gra niebo lepiej
Naprawiony kierunek złe okazało się gniazdo
Radio z malucha docelowo będzie inne jakieś markowe .
Wzmak Next Dzięki damian2933
Jak go regulować ?
Usunąłem też ozdobne naklejki na ramkach tablic rejestracyjnych (myśle żeby coś tam napisać :good: ) Wyleciała też naklejka Baby on Board heheh przykrywała stary klej po poprzedniej coś jak apple. Teraz jest taki clean look podoba mi się
Myślę jeszcze żeby coś zrobić z kołpaczkami może w kolor nadwozia , może folia zobaczymy . Zimowe felgi trzeba będzie odmalować może na biało, a na lato mam srebrne stalówki
Ostatnio zmieniony 26 lut 2014, 20:34 przez Szczepek-69-, łącznie zmieniany 1 raz.
Mały up
Ostatnio podregulowałem trochę wzmaka , gra lepiej , Dzięki damian2933
Sesja z maluchem jeszcze w lutym (pokazuje jak fajne jest 6J ET 13 w maluchu :cool2: ):
Spokojnie w maluszku będzie gleba jak i w polo mam nadzieję
Ledy xD:
Dywaniki (dostałem przy zakupie):
Kick Down:
Setup przejściowy (zmieniłem ramki):
Efekty nudy xD:
Setup aktualny:
Ogólnie polo dobrze się sprawuje może trochę więcej pali niż inne , ale to automat , a latam 90% miasto. Muszę jeszcze poprawić kilka drobiazgów. Przydałoby się go troszkę utwardzić dlatego myślę nad gwintem . Spodobał mi się projekt kolegi z naszego forum myślę nad taką samą felgą , pożyczam fotkę :mrgreen:
Polo spisuje się jako daily :)Ostatnio wpadło Radio Alpine CDA 9812RB ( świetnie gra ):
oraz Subwoofer Nova Intertechnik MDS 08 , który naprawdę daję rade Najpierw w closed 15l , a parę dni później zbudowałem sobie BR , potem zapodam foto .
Sprawdź połączenie klem do aku, ponadto masa budy oraz silnika, przeczyść i zabezpiecz wazeliną techniczną, albo smarem miedziowym.
Inna możliwa sprawa to uszkodzony rozrusznik, albo aku już nieogarnia
Jak by rozrusznik się zablokował, trudno stwierdzić po filmiku. Polo zadbane, wpadnie gwint będzie super
Kolega z Ostrołęki widzę to nie daleko Szerokości!