POLO super :mrgreen: mody silnika zacne :spoko: :gitara:
wnętrze ciekawe, ładnie się zgrywa :mrgreen: zegary na słupku fajne :gitara: liczniki od GTI super :gitara:
ile wyniosły Cie mody pod maską do stanu obecnego ?
Auto bardzo łądne, i to co tygrysy lubią najbardziej czyli silnik ładnie dłubnięty i jak widzę z pozytywnymi efektami, dopiero teraz zobaczyłem że bazowo było 75 kucy (byłem przekonany że miałeś AFH pod maską nie wiedzieć czemu) dlatego respect :pad: Silnik sam robiłeś czy kupiłeś już z takimi modami?
[quote=""bati""]
ile wyniosły Cie mody pod maską do stanu obecnego ?[/quote]
Mechanika (trafiłem na dobra aukcje na allegro (kolektor był razem z wtryskami i przepustnica)) 400 zł Program UNITRONICA 1600zł (z tym juz nie było tak fajnie ) tak wiec równe 2000 zł + paliwo na dojazd do UNI
Silnik sam robiłem bo to nic trudnego odkręcić i przykręcić parę śrubek Jedynie no program musiał EX się pobawić ;]
Bardzo ciekawe polo , ale minusy (jak dla mnie ) podwójny wydech - auto jest chyba za male do takich dwoch duzych rur pozatym siatka w grillu - trąci myszką i tanim kiczem no i siatki w kolorze budy Pozatym OK , całkiem w moim guscie . Jakos mam sentyment do 6n2 , gdyz bardzo fajnie mi sie tym modelem jezdzilo i mimo kilku nieergonmicznych rozwiazan w kabinie to naprawde dobre auto .
Hehe duzo sie nie zmienilo ale zawsze troche Poraz kolejny został zmieniony kolektor ssacy teraz juz orginal pochodzacy z polo 1.6 16V GTI (duza roznica w odczuciach powyzej 6 tys rpm az pod odciecie, nie hamowałem) dodatkowo auto zyskalo nowe podeszwy marki Bridgestone Potenza juz z normalniejszym rozmiarem 195/45R16. I chyba to tyle jesli chodzi o zmiany innych zmian nie bylo Ale beda
W planach juz powoli przygotowywany jest cały układ wydechowy MTG Płock kolektor 4-2-1 i 2 tłumiki na dużych puszkach przelotowe tak by bylo cicho Oczywiscie zakonczenie juz jedna koncowka pewnie bardzo zblizonej do tej jaka posiadal model GTI. Dodatkowo bedzie trzeba tez zderzak przerobić zaślepić ta jedna dziurę ;P Po wydechu pewnie jakis remap programu bo pewnie bedzie trzeba podlac auto. Dalej z mechaniki to zakup krótkiej skryzni z polo 101 KM 3,454 glowne przelozenie (pewnie na dniach). I moze halogeny jak sie w koncu do tego zbiore Narazie to takie najbliższe plany zmian .
bardzio ładne auto i stylistycznie i mechanicznie ,widac zapał i zaangażowanie ,jednak nie podoba mi sie tu wydech , według mnie zupełnie pasuje do stylu auta,ale to tobie ma sie podobac :victory:
peace
[quote=""Goozik""]bardzio ładne auto i stylistycznie i mechanicznie ,widac zapał i zaangażowanie ,jednak nie podoba mi sie tu wydech , według mnie zupełnie pasuje do stylu auta,ale to tobie ma sie podobac :victory:
peace [/quote]
[quote=""TOFIK_6n2""]Oczywiscie zakonczenie juz jedna koncowka pewnie bardzo zblizonej do tej jaka posiadal model GTI.[/quote]
Hej!Widze że po mojej okolicy śmiga naprawde fajne autko. Może się kiedyś stykniemy nad wiselką? Tak apropo to chyba te drugie polo (9N3) widzialem kiedyś na mieście.Autko rewelacja!Tak 3maj :good: