Wczoraj ogladalem "teksanska masakre pila mechaniczna" i widok goscia z rekami obdartymi ze skory zrobil na mnie mniejsze wrazenie, niz ta niedopasowana maska, pociety szeroki zderzak, wiszaca lampka podswietlenia tablicy rejestracyjnej i kola, ktore nijak nie pasuja do calosci.
Strasznie to auto wyglada, poprzedni wlasciciel zrobil mu okropna krzywde. Odratowanie samochodu bedzie kosztowne, ale nie jest niemozliwe, niemniej koszty moga sie okazac takie, ze taniej by wyszlo kupic normalne polo i je tunigowac od zera.
Ok, nie kazdy musi robic germana czy culta, ale japan nie pasuje do tego modelu calkowicie. No chyba, ze ktos mi pokaze ladnego japana, ktory mi sie spodoba, ale nie jest to na pewno ten egzemplarz. Ten, kto to zrobil, moze i mial oryginalny pomysl, ale braklo mu wyczucia w szczegolach i umiejetnosci zlozenia wszystkiego w jedna spojna calosc.
A tak BTW, jak juz wylewam swoje zale. Kolego, postaraj sie wykorzystac interpunkcje w pelnym zakresie oferowanym przez jezyk polski, bo post bedzie wtedy nawet nie tyle czytelniejszy, co czytelny w ogole.
To ja się dołącze do loży szyderców. Ja wiem, że są różne gusta i style i na tym forum jest dużo aut które mi się nie podobają aczkolwiek jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy chce się ograniczać do BBS'a i gleby. To auto natomiast jest totalną porażką zarówno pod względem pomysłu jak i wykonania. Nie ma nic co byłoby zrobione na plus, normalnie kanon wiejskiego tjuningu i materiał na końcówkę OPT. Nie piszcie tu o odratowywaniu tego auta bo właściciel chyba nie zrobił tego wszystkiego pod przymusem tylko dlatego że tak chciał i niech tak zostanie. Ciekawie wygląda sprawa kierunkowskazów-bo z boku auta nie ma nic a te przednie są widoczne tylko z przodu...że Ty chłopie przechodzisz jakiekolwiek badanie techniczne . Przepraszam za nietolerancję ale tutaj po prostu inaczej sie nie da...
każdy ma swój gust ja już nic nie bd dodawał bo inny już to ujeli ale zmienił bym przedni zderzak bo niepasuje do VW pozdro jak pozmieniasz porobisz to dodaj fotki bo jestem ciekaw twoich postępów . . . mamy podobne autka też mam gładką klape z tyłu :pp hehehe pozdroVWionka
Powiem delikatnie, o inni juz powiedzieli co trzeba w tym akurat przypadku : NIE JEST DOBRZE ! duuuuuuzo Poli brakuje by dobrze wygladac.
Powodzenia kolego z autem i pomysl nad popracowaniem nad nim.
Witam... Jak najszybciej kup inny przedni zderzak, bo to nawet do Punto SX nie pasuje!!! Oderwij kit i laminat z progów i tyłu zderzaka, no i "szpojler" bo i tak jest krzywo, to przy prędkościach ponad 200km/h gdy spojler zaczyna spełniać swą funkcję docisku do podłoża auto na pewno zbiera Ci na jedną stronę... Gościu który przerabiał te polo pewnie przedtem miał tylko doświadczenie z plasteliną. I tak to wszystko wygląda...
Jeśli to już teraz Twoje autko postaraj się je jakoś naprawić... Usuwaj powoli te niedociągnięcia, bo pewnie Ciebie też rażą w oczy...
Mam nadzieję, że okażesz się miłośnikiem motoryzacji i uratujesz te autko...
Powodzenia bo dużo pracy...
Umc!!! Umc!!! Bo bez tuningu to nie ma jeżdżenia... haha
witam, co by tu napisać?
hmmm.... chyba już wiesz co jest nie tak z tym autem? wszystko
spodziewałeś się takich opinii na temat tego auta, to było pewne że wszystkim się nie spodoba,
jak kupiłeś to tak wyglądało, dlaczego to kupiłeś?
jak ci się podobają takie modyfikacje auta to luz, zrozumiem, każdy ma swój gust i nie wszystkim to będzie się podobało.
no i po raz kolejny potwierdza się jakże słynne powiedzenie handlarzy - chociaż w tym przypadku pewnie nie handlarza ale zdesperowanego młodego i niedowartościowanego wyobraźnią poprzedniego właściciela - każdy towar ma swojego kupca - to fakt predzej czy pozniej
No faktycznie nie jest dobrze. Ciężko wskazać mi element, który szczerze mi się podoba. Jeśli miałbym coś zaproponować, to zmiana zderzaka z przodu na szeroką serię. Myślę, że samo to diametralnie odmieniłoby samochód - tylko co z kierunkami?